G0ld Публикувано Септември 12, 2007 Report Share Публикувано Септември 12, 2007 Значи разглеждах програмата TuneUp и имаше нещоза оптимизацията на видеото нещо. Нещо бутнах и сега текста под иконите ми е така http://i.data.bg/07/09/12/556448.jpg тоест името е в едно синио... как да му върна предишния вид? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 12, 2007 Report Share Публикувано Септември 12, 2007 Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> първи бутон Settings -> слагаш отметка на Use drop shadows for icon labels on the desktop. П.С.: занапред пиши по-ясни заглавия на темите си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Септември 12, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2007 Благодаря ти. Помогнаха ми малко преди теб в друг форум по същия начин. Много благодаря! Просто незнаех как да нарека темата. Лека вечер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Аз имам проблем с яркостта на буквите като влизам в сайтове. Някак си всичко е по-бледо и мътно. Като пиша изглежда, че някои букви са леко по-бледи. Може ли да ми помогнете? http://i.data.bg/07/10/04/589604_orig.jpg Вижте това, ако може да ви ориентира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Може да ти се стори странно, но нищо бледо или по-бледо неможах да открия в дадения от теб скрийншот.Може би ако дадеш/посочиш нещо конкретно да помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Еми преди и цветовете ми бяха по-ярки. Сега са по-светли и мътни. Иначе съм сложил 75 херца и резолюцията е 1280Х1024. Монитора ми е Benq FP93 G S Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Ами освен да ти кажа да се позанимаеш с настройките на монитора или видео картата, друго не се сещам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Знам, че има едни ефекти от Appearance но и те не правят някаква разлика. А знаете ли дали може да се сменя шрифта и да се промени и този в браузърите (само текста от сайтовете, иначе има опция за самия браузър - например шрифта на любимите страници) ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Ako те разбирам правилно / защото съм имал същия проблем/, то смяна на драйвърите, не преинсталация би помогнало. Ако би предприел такава стъпка, погледни тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 Знам, че има едни ефекти от Appearance но и те не правят някаква разлика. А знаете ли дали може да се сменя шрифта и да се промени и този в браузърите (само текста от сайтовете, иначе има опция за самия браузър - например шрифта на любимите страници) ?Принципно във всеки браузър можеш да зададеш големина, шрифт и евентуално цвят на буквите, така че погледни за твоят браузър. Ако имаш проблеми сподели. Иначе си мисля, че просто си пипнал нещо по монитора или настройките на видеокартата (съвета на Night_Raven), защото както Slammer ти каза - картинката се чете прекрасно при нас. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост