Jump to content

Проблем с изгледа на иконите

G0ld

Препоръчан пост

Значи разглеждах програмата TuneUp и имаше нещоза оптимизацията на видеото нещо. Нещо бутнах и сега текста под иконите ми е така

http://i.data.bg/07/09/12/556448.jpg тоест името е в едно синио... как да му върна предишния вид?

Сподели другаде

Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> първи бутон Settings -> слагаш отметка на Use drop shadows for icon labels on the desktop.

П.С.: занапред пиши по-ясни заглавия на темите си.

Сподели другаде

Благодаря ти. Помогнаха ми малко преди теб в друг форум по същия начин. Много благодаря! Просто незнаех как да нарека темата. Лека вечер. :)
Сподели другаде

• 3 weeks later...
Аз имам проблем с яркостта на буквите като влизам в сайтове. Някак си всичко е по-бледо и мътно. Като пиша изглежда, че някои букви са леко по-бледи. Може ли да ми помогнете? http://i.data.bg/07/10/04/589604_orig.jpg Вижте това, ако може да ви ориентира
Сподели другаде

Може да ти се стори странно, но нищо бледо или по-бледо неможах да открия в дадения от теб скрийншот.

Може би ако дадеш/посочиш нещо конкретно да помогнем.

Сподели другаде

Знам, че има едни ефекти от Appearance но и те не правят някаква разлика. А знаете ли дали може да се сменя шрифта и да се промени и този в браузърите (само текста от сайтовете, иначе има опция за самия браузър - например шрифта на любимите страници) ?
Сподели другаде

Ako те разбирам правилно / защото съм имал същия проблем/, то смяна на драйвърите, не преинсталация би помогнало. Ако би предприел такава стъпка, погледни тук.
Сподели другаде

• 3 weeks later...
Знам, че има едни ефекти от Appearance но и те не правят някаква разлика. А знаете ли дали може да се сменя шрифта и да се промени и този в браузърите (само текста от сайтовете, иначе има опция за самия браузър - например шрифта на любимите страници) ?

Принципно във всеки браузър можеш да зададеш големина, шрифт и евентуално цвят на буквите, така че погледни за твоят браузър. Ако имаш проблеми сподели. Иначе си мисля, че просто си пипнал нещо по монитора или настройките на видеокартата (съвета на Night_Raven), защото както Slammer ти каза - картинката се чете прекрасно при нас.

Сподели другаде