lpa Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Един приятел използва GPS постоянно, тъй като обикаля из доста места и ми се оплака, че Нокиа Н95 не може да му осигури добра функционалност. Има 1гб мемори карта и твърди, че апаратът му лагва доста сериозно. Само да споделя, че мемори картата от 1гб е почти пълна с карти на доста страни. Казва, че е пробвал и с по-голяма като капацитет карта, но резултатът е същият. Идеята е че му трябва някакво GPS у-во (я PDA, я нещо друго), с по-силен процесор и повече памет (предполагам).За конкретния случай не знам дали една такава карта би имала желания резултат: 4GB TURBO SDHC A-DATA?А бих бил благодарен, ако някой ме насочи към някакво GPS устройство, което да върши работа за този случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lpa Публикувано Ноември 2, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Пак съм аз с един въпрос относно картите. Интересува ме ако си взема даден модел GPS, дали мога да използвам картите, които са предназначение за други модели и марки. Изобщо има ли единен формат на картите за GPS устройства и могат ли да се използват на различните модели и марки? Например еднакви ли са картите за телефони и отделни GPS у-ва?благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Ноември 2, 2007 Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Мисля, че не би трябвало да има проблем. Ако GPSа ти е с карта, което не е интегрирана е може да се извади от устройството, не би трябвало да има проблеми. Ако е с вградена памет, тогава предполагам ще има някакви ограничения във видовете на картите които вървят на този апарат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 4, 2007 Report Share Публикувано Декември 4, 2007 Не съм особено сигурен, защото когато закупих моето устройство и картата към него трябваше да я активирам като предоставих информация за серийния номер на устройството, което ме навежда на мисълта, че може да се ползва само с този конкретен приемник. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост