Shak Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 След като си обнових Firefox-a на 2.0.0.6 имам проблем с влизането в zamunda.net . Всеки път, като влезна, и ми затваря браузъра. На какво може да се дължи това ? Иначе с другите сайтове нямам проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Хм, странно. Аз току-що пробвах на Линукс и Windows. И аз съм с Firefox 2.0.0.6. Влиза се нормално. Ето снимка:http://i9.tinypic.com/5xhcmyd.png Пробвай с Internet Explorer или някой друг браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 То и при мен влиза, но за няколко секунди след което иска да го затворя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Изтрий кеша и кукитата(за замунда) :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Да не използваш BitComet? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Да, но до сега нямах проблеми. Едит: Май се оправи. Ако пак откаже ще пусна и шот Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Ако имаш време, може да направиш следното:1. Изключи System Restore.2. Пусни един антивирусен тест онлайн. Ето: Trend Micro™ HouseCall или избери Free online scan от Panda Securiry.3. Ако се отстранят евентуалните проблеми, включи пак System Restore. Или сканирай с антивирусната си програма. Не знам каква е, но ако е AVG Freе, не е добре работата. Имам спомен, че има един червей: Tibick Worm. Който се асоциира с bitcomet.exe. Но е възможно да ти е чист компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 То и при мен влиза, но за няколко секунди след което иска да го затворя да не си инсталирал печалноизвестният D1Downloader? май да, а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост