Jump to content

Как се печели доверие?

Angel_4eto

Препоръчан пост

Как според вас се печели доверие?

Ако никой никога не се е постарал да спачели доверието ви, как може някой да си мисли, че е направил нещо за да се доворите на него, без дори да се е постарал този някой да ви спечели доверието!?

Изобщо печели ли се доверие, или просто вярвате на някой който не познавате?

Или пък е нужно да познавате някой, за да му се доверите?

А ако някой ви е разочаровал можете ли пак да му повярвате и да му се доверите отново?

Сподели другаде

Ако никой никога не се е постарал да спачели доверието ви, как може някой да си мисли, че е направил нещо за да се доворите на него, без дори да се е постарал този някой да ви спечели доверието!?

А ако някой ви е разочаровал можете ли пак да му повярвате и да му се доверите отново?

1. Винаги има някой хора, които се мислят за повече, но когато има трябва помощ - идват при нас. Когато стане обратното - ние да искаме помощ от тях, не винаги се получава. В първия вариант( те - нас ) ми се струва, че си мислят, че има доверии.

2. Доверието според мене се печели, доста трудно, но може доста, наистина доста лесно да се загуби. Почти съм сигурен, че всеки има подобен случай.

3. Зависи, има хора, които познавам и им нямам доверие и разбира се обратното. И други, които не познавам лично - но им имам доверие. Просто си зависи от човека.

4. Казах го в 2., трудно се връща доверие. Специално за мене, какъв съм си добричък и добра душа(това не е много добре за мене - знам), може и лесно да е ... :/

П.п. Добра тема :thumbsup:

Сподели другаде

1. Все някой на някого трябва да се довери пръв мисля...

2. Лично според мен доверие се печели, но може и понякога да се случи да вярваме на някой когото не познаваме.

3. По добре е според мен.

4. Адски, адски трудно!

Както казва IVAN - печели се много трудно, а се губи лесно...

Сподели другаде

Доверие се губи лесно, но се печели трудно...

Ако човек изгуби доверието в най-близките хора тогава не губи само доверие, но получава и болка...

Истинате е, че доверието може и година да се гради, но само един миг може да разруши всичко градено...

Доверието не се печели с подкупи, то се печели с много труд и много старание...Загубиш ли доверието в човек губиш човека...

Истината е, че и двамата сте прави за писаното от вас по-горе по темата...

1. Винаги има някой хора, които се мислят за повече, но когато има трябва помощ - идват при нас. Когато стане обратното - ние да искаме помощ от тях, не винаги се получава. В първия вариант( те - нас ) ми се струва, че си мислят, че има доверии.

2. Доверието според мене се печели, доста трудно, но може доста, наистина доста лесно да се загуби. Почти съм сигурен, че всеки има подобен случай.

3. Зависи, има хора, които познавам и им нямам доверие и разбира се обратното. И други, които не познавам лично - но им имам доверие. Просто си зависи от човека.

4. Казах го в 2., трудно се връща доверие. Специално за мене, какъв съм си добричък и добра душа(това не е много добре за мене - знам), може и лесно да е ... :/

П.п. Добра тема :thumbsup:

А аз питам Връща ли се изобщо доверие?!

По всички точки съм съгласна...

Мерси...

Да, и аз мисля, че всеки е загубвал доверие в някой, но най-боли, ако е човек на който си доверил доста неща...

1. Все някой на някого трябва да се довери пръв мисля...

2. Лично според мен доверие се печели, но може и понякога да се случи да вярваме на някой когото не познаваме.

3. По добре е според мен.

4. Адски, адски трудно!

Както казва IVAN - печели се много трудно, а се губи лесно...

Прав си без доверие не може просто няма как да съществуваме, нужно е поне мъничко доверие да имаме на хората...но дали на всички?!

И дали всеки заслужава доверието ни?!

Не мога нещо да разбера точка 3 и 4?

Сподели другаде

А аз питам Връща ли се изобщо доверие?!

То аз си отговорих по нагоре:

"Специално за мене, какъв съм си добричък и добра душа(това не е много добре за мене - знам), може и лесно да е ... :/"

Иначе се връща с доста пъти повече усилия, от колкото си вложил в първото изграждане на доверие.

Сподели другаде

То аз си отговорих по нагоре:

"Специално за мене, какъв съм си добричък и добра душа(това не е много добре за мене - знам), може и лесно да е ... :/"

Иначе се връща с доста пъти повече усилия, от колкото си вложил в първото изграждане на доверие.

А понякога е невъзможно да възвърнеш доверието...или дори и да го направиш ще коства доста на отсрещната страна! :blink:

Сподели другаде