niki1221 Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 (Редактиран) Биоса ми нещте да боот .Пише ми "Ultra Bios is not installed"A7V133 ACPI BIOS 1004- ми е биоса .Моля някой да ми помогне . Редактиран Септември 10, 2007 от Sir William Темата е преместена в подходящия форум Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Провери си джъмперите на дъното, може да е включен RAID контролера и да се опитва да зереди ОС от там. Виж и настройките в BIOS за поредността на зареждане - меню Boot -> SCSI/ATA 100 Boot Sequence. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 това 2-рото нестава . Можел ли да ми кажеш това 1-вото как става за Raid Controllera . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Ккаво значи "нестава"? Просто задаваш ATA 100 да е първо по ред и запазваш настройките (ако операционната система ти е инсталирана на АТА диск - нищо не си казал за дисковите устройства и дали има инсталирана ОС). За настройката на джъмперите - не знам коя ревизия ти е дъното, но от сайта на ASUS можеш да си свалиш упътването и да видиш кои точно джъмпери управляват RAID контролера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Зададох го и пак не боот-ва . Да се сещаш за нещо друго ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Кажи какви дискови устройства имаш включени и в какъв режим са - Primary/Secondary, Master/Slave. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Мерси "За голямата помощ която ми оказахте" То въпрос на време да го направя . Ако ме питате нещо и аз ще ви окажа същата голяма помощ която ми оказахте . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Не съм сигурен, че схващам намека. По-подробно, моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост