Jump to content

Препоръчан пост

Вчера си инсталираn QIP 2005 Build 8030, но имам проблем.....изчезнаха ми личните данни, а в настройки ми дава съобщение: "За вашия ICQ#няма данни,обновете ги за да ползвате тази опция? (отнася се за опция Разрешаване/статус в WEB)

Някой имал ли е подобен проблем?

Сподели другаде

До сега ползвах ICQ 5.1.(за мое съжаление пак съм с него)

След като ми изчезнаха данните си инсталирах отново ICQ, оказа се, че и там ги няма, дори и името ми го нямаше, беше останал само ICQномерът ми.

Сподели другаде

До сега ползвах ICQ 5.1.(за мое съжаление пак съм с него)

След като ми изчезнаха данните си инсталирах отново ICQ, оказа се, че и там ги няма, дори и името ми го нямаше, беше останал само ICQномерът ми.

На мен нещо не ми става ясно кои точно данни липсват? След като е деинсталирано, няма как да има запазени данни. Просто се инсталира, попълват се наново номера, паролата ... след това по желание настройките и чак тогава има име в Q -то. Мисля че и за QIP се отнася същото :thumbsup:

Или нещо грешно схващам?

Сподели другаде

Попълних ги в QIP, но когато изляза и вляза наново не ми ги запомня, дори и снимката ми изчезна.......

Трябва ли и на друго място да ти попълня?

Липсват ми личните данни и снимката......

A QIP не взема ли данните от сървъра на ICQ? И от къде мога да ги обновя?

Сподели другаде

Пробвай да си направиш нов акун, за да види дали при него пак ще го има този проблем.

Ако го има значи проблема не е от теб, ако го няма значи нещо ти грешиш в задаването на даните, в първия акаунт.

Сподели другаде

Попълних ги в QIP, но когато изляза и вляза наново не ми ги запомня, дори и снимката ми изчезна.......

А като ги попълниш, натискаш ли бутона Save ;)

http://pics.softvisia.com/design/pics/4456/QIP.png

Сподели другаде

Трябва ли и на друго място да ти попълня?

Липсват ми личните данни и снимката......

A QIP не взема ли данните от сървъра на ICQ? И от къде мога да ги обновя?

логни се в www.icq.com с номера и паролата си и там обнови данните си - и QIP, и ICQ ще ги разпознаят. QIP понякога прави такива номерца, с аватара си също вероятно ще имаш проблеми... аз затова ползвам Miranda IM :thumbsup:

Сподели другаде

Благодаря moderator, въведах си наново данните в icq и засега всичко в qip е ОК :thumbsup:

ами скоро няма да е - при преинсталация е възможно да ти се ресетне аватарът ;) абе QIP е ок, ама има още работа по него. радвам се, че съм ти бил полезен :)

Сподели другаде