eleonora Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Вчера си инсталираn QIP 2005 Build 8030, но имам проблем.....изчезнаха ми личните данни, а в настройки ми дава съобщение: "За вашия ICQ#няма данни,обновете ги за да ползвате тази опция? (отнася се за опция Разрешаване/статус в WEB) Някой имал ли е подобен проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Досега кой клиент си ползвала? Опитвала ли си отново с него? Ако може, дай шотче. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleonora Публикувано Септември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2007 До сега ползвах ICQ 5.1.(за мое съжаление пак съм с него)След като ми изчезнаха данните си инсталирах отново ICQ, оказа се, че и там ги няма, дори и името ми го нямаше, беше останал само ICQномерът ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Интересен проблем. А не можеш ли отново да ги попълниш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 До сега ползвах ICQ 5.1.(за мое съжаление пак съм с него)След като ми изчезнаха данните си инсталирах отново ICQ, оказа се, че и там ги няма, дори и името ми го нямаше, беше останал само ICQномерът ми. На мен нещо не ми става ясно кои точно данни липсват? След като е деинсталирано, няма как да има запазени данни. Просто се инсталира, попълват се наново номера, паролата ... след това по желание настройките и чак тогава има име в Q -то. Мисля че и за QIP се отнася същото Или нещо грешно схващам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleonora Публикувано Септември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Попълних ги в QIP, но когато изляза и вляза наново не ми ги запомня, дори и снимката ми изчезна....... Трябва ли и на друго място да ти попълня? Липсват ми личните данни и снимката......A QIP не взема ли данните от сървъра на ICQ? И от къде мога да ги обновя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Пробвай да си направиш нов акун, за да види дали при него пак ще го има този проблем. Ако го има значи проблема не е от теб, ако го няма значи нещо ти грешиш в задаването на даните, в първия акаунт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Попълних ги в QIP, но когато изляза и вляза наново не ми ги запомня, дори и снимката ми изчезна.......А като ги попълниш, натискаш ли бутона Save http://pics.softvisia.com/design/pics/4456/QIP.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Попълних ги в QIP, но когато изляза и вляза наново не ми ги запомня, дори и снимката ми изчезна....... Трябва ли и на друго място да ти попълня? Липсват ми личните данни и снимката......A QIP не взема ли данните от сървъра на ICQ? И от къде мога да ги обновя? логни се в www.icq.com с номера и паролата си и там обнови данните си - и QIP, и ICQ ще ги разпознаят. QIP понякога прави такива номерца, с аватара си също вероятно ще имаш проблеми... аз затова ползвам Miranda IM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleonora Публикувано Септември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Благодаря moderator, въведах си наново данните в icq и засега всичко в qip е ОК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Благодаря moderator, въведах си наново данните в icq и засега всичко в qip е ОК ами скоро няма да е - при преинсталация е възможно да ти се ресетне аватарът абе QIP е ок, ама има още работа по него. радвам се, че съм ти бил полезен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост