Jump to content

Проблем с клок на Dual Core Е2160

Препоръчан пост

Здравейте на всички. Опитвам се да си клокна CPU-то но нещо май не се получава рестартира се и се връща пак както си е било без никаква промяна направо в чудо се видях.ако може да ми помогне някой ще съм много благодарен.Ето и конфигурацийката ми :Дъно:945GZM-S2 процесор:Dual core 2160 1,8 Mh 800FSB;Памет: 2X512 kingston 667 DDR2 Видеото ми е отделно:MP 7300GT 128/128 DDR3.Благодаря предварително.
Сподели другаде

Благодаря на всички мисля че успях да се справя :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Би ли казал, как си се справил с проблема, за да си полезен на други потребители, които могат да имат подобен проблем.

Сподели другаде

Здравей!

Напиши точно какви стойности задаваш в BIOS, за да се опитаме да ти помогнем колкото може.

Дъното ти не е подходящо за overclock. При положение, че имаш "външна" видео карта по-добре се ориентирай към Intel P35 базирано дъно - ASUS P5K-E, Gigabyte P35-DS3R/DS4 са добри дъна.

Kingston-а също не става за по-сериозен OC. Ако си тръгнал да търсиш максимума на този процесор няма да стане със сегашните ти компоненти.

Сподели другаде

Благодаря много за съвета,това наистина са доста добри дъна и май ще се ориентирам към ъпгрейд.Както се казва " като е гарга да е рошава" благодаря на всички за съдействието. :bye:
Сподели другаде