crazyford Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Здравейте на всички. Опитвам се да си клокна CPU-то но нещо май не се получава рестартира се и се връща пак както си е било без никаква промяна направо в чудо се видях.ако може да ми помогне някой ще съм много благодарен.Ето и конфигурацийката ми :Дъно:945GZM-S2 процесор:Dual core 2160 1,8 Mh 800FSB;Памет: 2X512 kingston 667 DDR2 Видеото ми е отделно:MP 7300GT 128/128 DDR3.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Компютъра ти по поръчка ли е или си го купил сглобен от магазин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyford Публикувано Септември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Поръчков си е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyford Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Благодаря на всички мисля че успях да се справя :thumbsup: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Благодаря на всички мисля че успях да се справя :thumbsup: Би ли казал, как си се справил с проблема, за да си полезен на други потребители, които могат да имат подобен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyford Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Да ама нееееееееее.Клоква се но до втория рестарт и след това пак нищо,ужас.Имам чувството че май няма да стане докато не си купя C2D extreme. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Здравей!Напиши точно какви стойности задаваш в BIOS, за да се опитаме да ти помогнем колкото може.Дъното ти не е подходящо за overclock. При положение, че имаш "външна" видео карта по-добре се ориентирай към Intel P35 базирано дъно - ASUS P5K-E, Gigabyte P35-DS3R/DS4 са добри дъна.Kingston-а също не става за по-сериозен OC. Ако си тръгнал да търсиш максимума на този процесор няма да стане със сегашните ти компоненти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyford Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Благодаря много за съвета,това наистина са доста добри дъна и май ще се ориентирам към ъпгрейд.Както се казва " като е гарга да е рошава" благодаря на всички за съдействието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост