ivantt Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Със firefox 3.0a4 съм и имам следният проблем. От известно време не ми е активно бутончето за history в адресната лента. Щом започна да набирам адрес се виждат набираните такива според написаната от мен буква. Какво да променя в настройките и от къде?Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Алфите за повечето програми са нестабилни версии. Вероятно това е причината за липсващия бутон. Имай предвид, че има Firefox Alpha 7. Опитай да инсталираш по-новата версия. Гледам, че имаш Alpha 4. Но за проба натисни Ctrl+H, би трябвало да изкара историята в странична лента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivantt Публикувано Септември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Не бях точен. Не ми липсва бутон. Когато натисна стрелката в края на адресната лента обикновенно се отварят предните отваряни сайтове, а при мен само се маркира записът в нея и очаква да въведа нов адрес! Добавено:Смених си версията със 2.0.0.6 но ми се появи старият проблем със широката сива лента най -долу! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 (Редактиран) Хм, лентатата на състоянието. Странно защо е толкова разширена допълнително с някакво поле. Eто едно предложение за решение на въпроса:*Има проблемен списък с разширения и добавки за Firefox. Moже да махаш последователно добавките (add-ons, plugins, extensions), докато се оправи. След всяко махане на добавка трябва да рестартираш Firefox. Ако с това проблема не изчезне, пиши. Има вероятност да имаш някакъв спай. В добавка след един ден: Съвсем забравих, че имахме подобен проблем в тази тема. Ако се оправиш, запиши коя добавка е била проблемна и пусни името и в тази тема. Редактиран Септември 11, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivantt Публикувано Септември 11, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Благодаря Sir William. Прочетох и предложената тема. Оправих проблема като премахнах няколко add-ons. За съжаление не ги записах. Единия е Google photo screensaver, на който дадох само disable. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост