Jump to content

Търся програма за разпознаване, сравняване на MP3-ойки.

Препоръчан пост

Какво имам предвид?

Търся начин, по който да сравня две или повече MP3-ойки (не само), за да разбера дали не се повтарят. Знам, че Total Commander има такава възможност, но той сравнява по големина на файла. Понякога се случва една и съща песен да има различна големина. Едната свалена от човека X, а другата от човека Y. Разликата може да бъде само няколко kb, и тогава Total Commander показва, че са две различни песни, файла.

Аз търся програма, която да може да анализира две или повече аудио, MP3 или каквито и да са формати, след като ги просвири или не знам как по друг начин.

Някой има ли някаква идея? Надявам се да ме разбирате какво мисля.

Давам пример, какво имах предвид за Total Commander. Разликата е само в големината, а той показва, че песните са различни. Може би има нещо повече, но това не ме интересува.

post-485-1189324922_thumb.jpg

Сподели другаде

Можеш да пробваш със Space Hound 4 (8.2MB) или dupeGuru Music Edition (3.6MB). И двете са платени.

Пробвах и двете програми, разминавания има.

Това показва Space Hound 4 :

Папката която съм избрал.

post-485-1189361287_thumb.jpg

Това са резултатите - три файла.

post-485-1189361350_thumb.jpg

post-485-1189361373_thumb.jpg

post-485-1189361410_thumb.jpg

dupeGuru Music Edition показва, че няма еднакви файлове.

Сподели другаде

Ами то е много трудно програмата да определи дали имаш повтарящи се песни. Има много фактори, които дадена програма трябва да вземе под внимание. Просто не може да се направи автоматично и да е перфектно.
Сподели другаде