stanilabg Публикувано Септември 8, 2007 Report Share Публикувано Септември 8, 2007 Здравейте.Търся добра програма за разделяне на двд. Имам DVD FAB, но тя разделя така както тя сметне за добре. Пробвах с DVD Shrink, но там хавата е много объркана - не се чете от дом. плеяр. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angelatanas Публикувано Септември 8, 2007 Report Share Публикувано Септември 8, 2007 Здравейте.Търся добра програма за разделяне на двд. Имам DVD FAB, но тя разделя така както тя сметне за добре. Пробвах с DVD Shrink, но там хавата е много объркана - не се чете от дом. плеяр."...както тя сметне за добре".Не знам какво означава това,но предполагам,че искаш да копираш DVD9 на два DVD5.За копиране на такива DVD аз ползвам DVD-cloner.Става лесно и бързо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Септември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Имах предвид, че не показва нагледно каде разделя двд-то. Използвам DVD FAB 2.9.4.0. Показва само на какви части разделя двд-то - колко до първия диск и колко до втория. Може да се промени, но няма нагледен прозорец каде точно разделя диска. Знам, че има и по нови версии с тази възможност, но някак не съм доволен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angelatanas Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Разбирам,ти искаш да определиш точно на кой кадър да прехвърли на друг диск.Не знам.Търси и експериментирай.Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Септември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 (Редактиран) Ultra Video Splitter- Преди да запиша, като ДВД някой ценен ретро концерт го нарязвам на отделните песнипрограмата е 6 преглеждаш, чукаш паузата, настройваш кадър по кадър, указваш начало и край натискаш кнопката и си готова за нарязване на ДВД става автоматично, но може и да укажеш на колко парчета да го нареже.Споменах ли, че може и деректно да те изведе в друг формат.Да може, освен това можеш да бъзикаш фрейма, резолюцията и пр.Може също така да изрязва рекламите ( в случей че запишеш нещо от ТВ-то )и най- хубавото е че се работи много упростено. Редактиран Септември 9, 2007 от eto Прочети т. 3 от правилата, не е разрешено даване на линкове към тракери, серийни номера и т.н.[IVAN] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 stanilabg, защо не погледнеш това ръководство: DVDFab - Full DVD Split Guide?Описано е точно какво се прави. Да не изпускаш нещо за DVDFab? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Септември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Ultra Video Splitter- Преди да запиша, като ДВД някой ценен ретро концерт го нарязвам на отделните песнипрограмата е 6 преглеждаш, чукаш паузата, настройваш кадър по кадър, указваш начало и край натискаш кнопката и си готова за нарязване на ДВД става автоматично, но може и да укажеш на колко парчета да го нареже.Споменах ли, че може и деректно да те изведе в друг формат.Да може, освен това можеш да бъзикаш фрейма, резолюцията и пр.Може също така да изрязва рекламите ( в случей че запишеш нещо от ТВ-то )и най- хубавото е че се работи много упростено. Как зареждаш цяло двд? При мен става отделно Vob по Vob, т.е. мога да променям началото и края само в избрания Vob. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост