niki1221 Публикувано Септември 7, 2007 Report Share Публикувано Септември 7, 2007 (Редактиран) Търся драйвери за Medion mdpna 250t gps .Искам да мога да свалям музика от компа ми на gps-a . Редактиран Септември 7, 2007 от IVAN [IVAN] Нека заглавията на темите да бъдат по-пълни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 В наръчника от официалния сайт е описано как можеш да синхронизираш устройството си и да прехвърляш файлове - http://download3.medion.de/downloads/anlei...dapna250tuk.pdf Иначе Windows би трябвало да ти го разпознава като отделно устройство (като твърд диск) и да можеш да прехвърлиш песните си директно. Пробвал ли си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
niki1221 Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Да пробвал сам нестава . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Би ли описал какво точно си пробвал и какво точно не става, защото така ми е малко неясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост