Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,имам следния проблем:

Когато създам някой нов текстов дукомент и цъкна на него трябва да ми го отвори,но уви изписва ми "Access is denied." дори и да променя името на текстовия дукомент пак същото трябва да настискам с десния бутон върху дукомента и да избера "Отвори с" от там да избера Notepad за да ми го отвори иначе не ми го отваря,а това е доста досадно.... :help: помощ....

Сподели другаде

С каква операционна система си (най-вече да не ползваш PocketPC)? Също така като създаваш нови файлове, все в една и съща папка ли са? Имаш ли администраторски акаунт?
Сподели другаде

Здравейте,имам следния проблем:

Когато създам някой нов текстов дукомент и цъкна на него трябва да ми го отвори,но уви изписва ми "Access is denied." дори и да променя името на текстовия дукомент пак същото трябва да настискам с десния бутон върху дукомента и да избера "Отвори с" от там да избера Notepad за да ми го отвори иначе не ми го отваря,а това е доста досадно.... :help: помощ....

Доколкото разбирам ти искаш, когато натиснеш два пъти на някой текстов файл той да се отваря директно с NotePad, а не да натискаш с дясното копче "Отвори с" и там да избираш NotePad.

За да стане това само трябва да натиснеш с дясното копче върху някой текстов файл , след това "Open With -> Choose Program... там избираш NotePad, и по долу слагаш отметка на Always use the selected program to open this kind of files, след това натискаш ОК и готово. Трябва вече само с натискането на някой текстов файл той да ти се отваря в NotePad.

Успех.

Сподели другаде