Maniaka-bg Публикувано Септември 7, 2007 Report Share Публикувано Септември 7, 2007 Здравейте,имам следния проблем:Когато създам някой нов текстов дукомент и цъкна на него трябва да ми го отвори,но уви изписва ми "Access is denied." дори и да променя името на текстовия дукомент пак същото трябва да настискам с десния бутон върху дукомента и да избера "Отвори с" от там да избера Notepad за да ми го отвори иначе не ми го отваря,а това е доста досадно.... помощ.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 7, 2007 Report Share Публикувано Септември 7, 2007 С каква операционна система си (най-вече да не ползваш PocketPC)? Също така като създаваш нови файлове, все в една и съща папка ли са? Имаш ли администраторски акаунт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Септември 7, 2007 Report Share Публикувано Септември 7, 2007 Здравейте,имам следния проблем:Когато създам някой нов текстов дукомент и цъкна на него трябва да ми го отвори,но уви изписва ми "Access is denied." дори и да променя името на текстовия дукомент пак същото трябва да настискам с десния бутон върху дукомента и да избера "Отвори с" от там да избера Notepad за да ми го отвори иначе не ми го отваря,а това е доста досадно.... помощ.... Доколкото разбирам ти искаш, когато натиснеш два пъти на някой текстов файл той да се отваря директно с NotePad, а не да натискаш с дясното копче "Отвори с" и там да избираш NotePad.За да стане това само трябва да натиснеш с дясното копче върху някой текстов файл , след това "Open With -> Choose Program... там избираш NotePad, и по долу слагаш отметка на Always use the selected program to open this kind of files, след това натискаш ОК и готово. Трябва вече само с натискането на някой текстов файл той да ти се отваря в NotePad. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост