bobipak Публикувано Септември 8, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2007 Не е това което трябваше ,но поне го качих. Не прави снимка Print Screen от вчера опитвам ,но и на проклетият екран нищо не пише.Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 01:33:31, on 09.9.2007 г.Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes:C:\WINDOWS\System32\smss.exeC:\WINDOWS\system32\winlogon.exeC:\WINDOWS\system32\services.exeC:\WINDOWS\system32\lsass.exeC:\WINDOWS\system32\svchost.exeC:\WINDOWS\System32\svchost.exeC:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exeC:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exeC:\WINDOWS\system32\spoolsv.exeC:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exeC:\WINDOWS\system32\svchost.exeC:\WINDOWS\system32\WgaTray.exeC:\WINDOWS\Explorer.EXEC:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exeC:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exeC:\WINDOWS\RTHDCPL.EXEC:\Program Files\QuickTime\qttask.exeC:\WINDOWS\system32\igfxpers.exeC:\WINDOWS\system32\hkcmd.exeC:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd.exeC:\Program Files\HP\hpcoretech\hpcmpmgr.exeC:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exeC:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exeC:\WINDOWS\system32\ctfmon.exeC:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exeC:\WINDOWS\Datecs\Flex2K.exeC:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exeC:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exeC:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exeC:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exeC:\Program Files\Opera\Opera.exeC:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\jucheck.exeC:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero StartSmart\NeroStartSmart.exeC:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\nero.exeC:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\nero.exeLogfile of HijackThis v1.99.1 Благодаря ,ако те познавах ,щях да черпя една бира . Много голям урок .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 8, 2007 Report Share Публикувано Септември 8, 2007 Не може това да е цялото съдържание на LOG файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobipak Публикувано Септември 8, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2007 Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 01:33:31, on 09.9.2007 г.Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes:C:\WINDOWS\System32\smss.exeC:\WINDOWS\system32\winlogon.exeC:\WINDOWS\system32\services.exeC:\WINDOWS\system32\lsass.exeC:\WINDOWS\system32\svchost.exeC:\WINDOWS\System32\svchost.exeC:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exeC:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exeC:\WINDOWS\system32\spoolsv.exeC:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exeC:\WINDOWS\system32\svchost.exeC:\WINDOWS\system32\WgaTray.exeC:\WINDOWS\Explorer.EXEC:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exeC:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exeC:\WINDOWS\RTHDCPL.EXEC:\Program Files\QuickTime\qttask.exeC:\WINDOWS\system32\igfxpers.exeC:\WINDOWS\system32\hkcmd.exeC:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd.exeC:\Program Files\HP\hpcoretech\hpcmpmgr.exeC:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exeC:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exeC:\WINDOWS\system32\ctfmon.exeC:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exeC:\WINDOWS\Datecs\Flex2K.exeC:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exeC:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exeC:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exeC:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exeC:\Program Files\Opera\Opera.exeC:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\jucheck.exeC:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero StartSmart\NeroStartSmart.exeC:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\nero.exeC:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\nero.exeC:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\nero.exeC:\Downloads\ааа.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchAssistant = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssbR0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.localO2 - BHO: BitComet ClickCapture - {39F7E362-828A-4B5A-BCAF-5B79BFDFEA60} - C:\Program Files\BitComet\tools\BitCometBHO_1.1.3.28.dllO2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dllO2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar4.dllO2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - {AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D} - C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\2.0.301.7164\swg.dllO3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar4.dllO4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osbootO4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exe"O4 - HKLM\..\Run: [skyTel] SkyTel.EXEO4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXEO4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottimeO4 - HKLM\..\Run: [igfxtray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exeO4 - HKLM\..\Run: [igfxpers] C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exeO4 - HKLM\..\Run: [igfxhkcmd] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exeO4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] "C:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd.exe"O4 - HKLM\..\Run: [HP Component Manager] "C:\Program Files\HP\hpcoretech\hpcmpmgr.exe"O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXEO4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exeO4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exeO4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exeO4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exeO4 - HKCU\..\Run: [bgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe"O4 - HKCU\..\Run: [uniblue RegistryBooster 2] C:\Program Files\Uniblue\RegistryBooster 2\RegistryBooster.exe /SO4 - Startup: avast!.lnk = C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashDisp.exeO4 - Startup: FlexType 2K.lnk = C:\WINDOWS\Datecs\Flex2K.exeO8 - Extra context menu item: &D&ownload &with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddLink.htmO8 - Extra context menu item: &D&ownload all video with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddVideo.htmO8 - Extra context menu item: &D&ownload all with BitComet - res://C:\Program Files\BitComet\BitComet.exe/AddAllLink.htmO8 - Extra context menu item: &Сваляне на всички с FlashGet - D:\instal\FlashGet\jc_all.htmO8 - Extra context menu item: &Сваляне с FlashGet - D:\instal\FlashGet\jc_link.htmO8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dllO9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dllO9 - Extra button: Преведи - {60237576-b24c-4ba9-9740-c9f3ec9db557} - C:\PROGRA~1\SkyCode\WEBTRA~2\wt2ie.dllO9 - Extra button: Bonjour - {7F9DB11C-E358-4ca6-A83D-ACC663939424} - C:\Program Files\Bonjour\ExplorerPlugin.dllO9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLLO10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\bonjour\mdnsnsp.dllO18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLLO20 - Winlogon Notify: igfxcui - C:\WINDOWS\SYSTEM32\igfxdev.dllO20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dllO23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exeO23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exeO23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exeO23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exeO23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exeO23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exeO23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exeO23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Сканирай отново с HijackThis (този път без да запазваш LOG файл), сложи отметки на:R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchAssistant = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssbR0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.localи кликни Fix checked (потвърди с Yes ако те попита нещо). Като цяло в LOG-а виждам доста излишни неща, някои леки куриози (защо имаш едновременно Language Bar и некадърния FlexType) и може би лек проблем, който е добре да се поправи - липсващи файлове от avast! Antivirus. Последното предполагам, че ще се оправи с преинсталация на програмата. Истински опасни и подозрителни неща не виждам.Наистина ще е добре вече да дадеш едно скрийншотче, за да видим за какво по-точно става въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IceMan Публикувано Декември 25, 2009 Report Share Публикувано Декември 25, 2009 а аз имам проблем с аваста липсва MSVCR71.dll а и немога да го добавяне ми дава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 25, 2009 Report Share Публикувано Декември 25, 2009 Ще може ли малко повече информация и ако може на по-разбираем български? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IceMan Публикувано Декември 25, 2009 Report Share Публикувано Декември 25, 2009 Ето и малко скрийншотове:стартирам аваст и ми искарва следната грешка: http://oxobate.hit.bg/avast.bmpизтеглил съм си файлчето: http://oxobate.hit.bg/copy.JPGпоставям го в директорията: http://oxobate.hit.bg/paste.JPGи ми показва, че диска е пълен или програмата се използва: http://oxobate.hit.bg/otnovo.JPGа място има и програмата не се използва, а и съм променил вече папкаи тя не е "read only".Пробвама да премахна ( програмата ) и ми дава грешка при деинсталацията: http://oxobate.hit.bg/sega.JPGИзтеглил съм последната версия на Аваст и ми е малко трудно да намеря по-нова! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 25, 2009 Report Share Публикувано Декември 25, 2009 А защо имаш и AVG инсталирано? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IceMan Публикувано Декември 25, 2009 Report Share Публикувано Декември 25, 2009 (Редактиран) защото го инсталнах снощи да тикам с някоя антивирусна, но си искам Аваст-а, а не ми се преинсталира сега! Редактиран Декември 25, 2009 от IceMan_ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 25, 2009 Report Share Публикувано Декември 25, 2009 По принцип липсващият файл трябва да се намира в \WINDOWS\system32, а не в папката на avast!. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IceMan Публикувано Декември 25, 2009 Report Share Публикувано Декември 25, 2009 Благодаря. Пожелавам ви Весела Коледа и приятно посрещане на Новата Година на теб и на целия екип! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост