th3_l0n3_man Публикувано Септември 5, 2007 Report Share Публикувано Септември 5, 2007 Така значи преинсталирах си Вина. Има една програма където от снимката ти вади текста казва се Abbyy FineReader. Всичко си беше наред докато нали Ви казах си преинсталирах Вина. Та програмата действа така:сканира и после гледа текста и те пита да го съхрани например като мен в Word-a. Обаче след като го прехвърли не излизат български букви а някакви си квадрати. Ако текста е на английски няма проблеми. Преди преинсталацията всичко си беше на 6. Сега не знам какво да правя. Търсих в сайта на инженера ама там или няма или нещо не разбирам. Също и в опциие на Word-a ама и там не намерих нищо. Не използвам Flex Тъп(както някой беше го написал във форума )Настройките на регионалните опции на Вина са всичко на БГ. С другите програми нямам проблем поне засега. Та можете ли да ми кажете как да махна тези квадрати и да си видя азбуката. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 5, 2007 Report Share Публикувано Септември 5, 2007 Виж Тук и линковете дадени в темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
th3_l0n3_man Публикувано Септември 5, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 5, 2007 Мерси за бързия отговор.Оправих работата. Викам дай да потърся в Гугъл отново и открих каквото ми трябваше. Работата не била от офиса, а от другата програма. Айде със здраве. П.П Ако на някой му прави проблем с кирилицата Abbyy FineReader да прочете тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост