vbonchev Публикувано Септември 4, 2007 Report Share Публикувано Септември 4, 2007 Здравейте!Имам следния проблем при стартирането на комп.,появява ми се следния надпис:" Requring this key combination at startup helps your c`omputer secure.For more information.click help! Ctrl+Alt+Del.Това ми се появи когато махнах Use The Welcome screen.Иначе си стартира нормално.Парола на комп. нямам.Комп. ми Toshiba satillit A60,а ОС ми е Windows XP SP2.благодаря на всички ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 4, 2007 Report Share Публикувано Септември 4, 2007 Сам си си написал решението:Това ми се появи когато махнах Use The Welcome screen Слагаш и се оправя.Или не съм те разбрал точно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 4, 2007 Report Share Публикувано Септември 4, 2007 Опитай така:Start -> Run... control userpasswords2Избираш раздел Advanced и изключваш опцията "Require users to press Ctrl+Alt+Delete" . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Септември 4, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 4, 2007 Опитай така:Start -> Run... control userpasswords2Избираш раздел Advanced и изключваш опцията "Require users to press Ctrl+Alt+Delete" . Благодаря ти много! Всичко се оправи.Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост