coolboy Публикувано Септември 17, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Deyan с каква ОС си на компа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Септември 17, 2007 Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Моя не тръгва докато не вдигне въздуха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Септември 17, 2007 Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Deyan с каква ОС си на компа ?Хехе, шегичка бе другари! Просто ме бяха хванали лудите и затова така отговорих. Иначе съм с последната версия на Убунту. Чакам да излезе следващата, ама нещо ме човърка да си инсталирам един Дебиан. Пусто обаче все не намирам време. А системата ми зарежда нормално за 256-те МВ РАМ, които имам! Като го измеря някой път ще се отбележа и аз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 17, 2007 Report Share Публикувано Септември 17, 2007 .................................Иначе съм с последната версия на Убунту. Чакам да излезе следващата, ама нещо ме човърка да си инсталирам един Дебиан. .................................Дам, един Линукс гуру ми каза преди доста време, че Дебиан имал по-добрите батерии. Или по-другояче: инсталираш дистро след дистро, докато не ти уври главата за Дебиан. Та и мен ме човъркаше година-две, докато не го дръпнах и инсталирах. Класика. По темата: Дебиан зарежда добре и се вмества в норматива. Тези дни ще го инсталирам наново, че си сменям компютъра и тогава ще меря с хронометъра хилядните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 20, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2007 На мен с Убунту с стартиращи програми Avast!, Skype ми зареди за 41 секунди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост