coolboy Публикувано Септември 12, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2007 Аз си преинсталирах уиндоуса и имам ново време: 0:00:49.41 Хардуер: Процесор: Интел Целерон 2.50ГхцРам Памет: 736 MB (DDR SDRAM)Хард Диск: 80ГБВидео Карта: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB)ОС: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 Стартиращи програми: igfxtray, hkcmd, igfxpers, ashDisp, ctfmon, skype. Спрял съм автоматичните ъпдейти докъто излезе SP3 добре ли съм направил ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 12, 2007 Report Share Публикувано Септември 12, 2007 Спрял съм автоматичните ъпдейти докъто излезе SP3 добре ли съм направил ?Лично мнение: да. Никога не съм харесвал автоматичните ъпдейти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 12, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2007 Лично мнение: да. Никога не съм харесвал автоматичните ъпдейти.Ок мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Аз си преинсталирах уиндоуса и имам ново време: 0:00:49.41 Хардуер: Процесор: Интел Целерон 2.50ГхцРам Памет: 736 MB (DDR SDRAM)Хард Диск: 80ГБВидео Карта: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB)ОС: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 Стартиращи програми: igfxtray, hkcmd, igfxpers, ashDisp, ctfmon, skype. Спрял съм автоматичните ъпдейти докъто излезе SP3 добре ли съм направил ? леко "тунингован" Windows 2000 Pro, 22 инсталирани приложения, 800 Mhz , 256 RAM - 26 секунди до пълно отсъствие на харддиск дейност Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 леко "тунингован" Windows 2000 Pro, 22 инсталирани приложения, 800 Mhz , 256 RAM - 26 секунди до пълно отсъствие на харддиск дейност И един мармот завива шоколада в станиол...Не ни интересуват инсталираните приложения, а стартиращите се. Това от натискане на бутона ли го засичаш? Ако да, ще помоля за видео запис. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Night_Raven е прав кажи, какви програми се стартират с Windows. И от самото стартиране ли е ? Ако е така за такъв хардуер ми изглежда много бързо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Night_Raven е прав кажи, какви програми се стартират с Windows. И от самото стартиране ли е ? Ако е така за такъв хардуер ми изглежда много бързо. като стартъп не ми е зададено нищо, освен системните процеси, но съм ги намалил почти на половина от стандарта, включително ъпдейти, верификации на уеб-фолдъри, синхронизации на часовници и т.н. орязал съм дори преливането на два цвята в горните барове на прозорците, всички ефекти и т.н., и т.н. включил съм аутологинг, махнал съм индексиране на харда и съм сложил отделен хард, 600 мб максторче, само за кеша, като кеша се генерира само там. всичко е правено на nLite, а инсталацията я имам и може да ви я пратя, за да я тествате на вашите машини, за да видите, че ще постигнете поне под 25 секунди Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 И все пак ще е хубаво едно клипче ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 И все пак ще е хубаво едно клипче ако може. с огромно удоволствие, но нямам нито уеб- , нито друга камера под ръка, а телефонът ми е Motorola F3 и, ако погледнете някъде, ще разберете, че с него трудно се снима тези дни ще взема фотоапарат на приятел и ще прасна едно, че и с OSD таймера, че да не кажете, че съм го забързвал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 15, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2007 Моляте прати я скайп: batista_gogo, ще съм ти много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavel.stoykov Публикувано Септември 15, 2007 Report Share Публикувано Септември 15, 2007 моята система се зарежда за 30сек,ето статистика за хардуера и програмите:Хардуер:AMD 64 X2 - 5200+(Windsor),2GB Ram (800MHz)(Dual Channel),Asus M2N-E SLI,GeForce 8600GT(Gigabyte)Програмки:Norton Internet Security 2007,PowerISO,Medical Defrag,cm6501(за звука),Skype,Windows Defender Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Септември 15, 2007 Report Share Публикувано Септември 15, 2007 Сутрин като стана от сън първата ми работа е да цъкна копчето на пц-то, та като се прибера от работа към 19.30 да мога на спокойствие да си въведа името и паролата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Сутрин като стана от сън първата ми работа е да цъкна копчето на пц-то, та като се прибера от работа към 19.30 да мога на спокойствие да си въведа името и паролата!Браво! Уби ме!Това значи, че зареждането на ОС трае към 12-13 часа или около 47000 секунди. Мисля, че в случая няма никакво значение каква е операционната система, зарежданите приложения и хардуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Ама не се смейте, защото няма да Ви кажа колко още време минава след въвеждането на името и паролата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Ама не се смейте, защото няма да Ви кажа колко още време минава след въвеждането на името и паролата!Аз знам как е Стария компютър имаше около 5-6 подути кондензатора и все пак си бачкаше сравнително добре, е да чаках го много време докато се пусне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост