coolboy Публикувано Септември 1, 2007 Report Share Публикувано Септември 1, 2007 Как да запиша Диск за ДОС вместо дискета? Или да го буутна директно от Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 1, 2007 Report Share Публикувано Септември 1, 2007 Здравей! Малко не ми е ясен въпроса ти. Moже да видиш темата: Създаване на Boot CD за Windows XP, 2003, 2000, Лесно и бързо. Но може да погледнеш също така какво мисли по въпроса Bart Lagerweij: Bart's way to create bootable CD-Roms (for Windows/Dos). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 1, 2007 Report Share Публикувано Септември 1, 2007 Виж и първият пост от тази тема, който е приложим и за диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 2, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2007 Той е предназначен за Windows 98 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 2, 2007 Report Share Публикувано Септември 2, 2007 Той е предназначен за Windows 98 Линковете от втория коментар погледна ли ги? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Не не ги погледнах, защото ми казаха, че по ДОС не мога да ъпдейтна Биос. Но все пак Sir William мерси дори да закъснях малко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 3, 2007 Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Не не ги погледнах, защото ми казаха, че по ДОС не мога да ъпдейтна Биос. Но все пак Sir William мерси дори да закъснях малко. Как така да не може под DOS да се ъпдейтне? Не само може, ами и точно под DOS е най-добре да се обнови BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 3, 2007 Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Да под дос наистина е най-добре и сигурно флашването Иначе момчето иска да слага вистата на лаптоп, който не се поддържа от виста, от там му идват проблемите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Сега имам следният проблем: Инсталирах вистата с VmWare и точно, когато почнах да се кефя ми излезе син екран - http://img233.imageshack.us/img233/3498/problemyc4.th.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 3, 2007 Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Не съм много запознат с Vista, но мисля, че royal.sys беше крака на пиратския релийс. Или поне един от начините за заобикаляне на защитата. При това положение е възможно той просто да е нестабилен в конкретни ситуации, под виртуални машини също. Можеш да пробваш с Virtual PC или VirtualBox например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Мерси Night_Raven много ми помогна като каза, че е от крака сега сложих друга виста без крак и стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 3, 2007 Report Share Публикувано Септември 3, 2007 М/у другото защо не пробваш направо тази без крак да я инсталираш и в/у машината, току виж тя захапала Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Не мога да пробвам, защото CD-то е над 700МБ компа ми четеше DVD дискове, но го ударих и вече не чете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 3, 2007 Report Share Публикувано Септември 3, 2007 можеш да пробваш от виртуално CD примерно с DeamonTools до колкото разбрах грешката е още в самото начало, пусни просто за един ъпгрейд на системата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Грешката е след рестарта на системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост