Jump to content

Проблем с FireFox и Tune Up 2007

Препоръчан пост

Здравейте.Моля за малко помощ.

1.След инсталиране на SpyWare Terminator и последвалото деинсталиране (някак си не успя да ме грабне тази програма) Firefox-a се бъгна нещо.Започна да цикли при браузване на няколко пъти ми направи впечатление,че при един отворен Firefox в таск мениджъра има стартирани два процеса firefox.exe,щом спра единия браузването се подобрява значително.Явно след деинсталирането на SpyWare Terminator и по точно на секюрити баровете на Crawler,които въпросната програма инсталира във Firefox-a и Интернет експлорера останали някакви следи които ми създават въпросния проблем,може и да бъркам,но преди това нямах никакъв проблем.

Въпроса ми е след деинсталирането на FireFox къде и какво още трябва да изтрия за да мога след това да си я инсталирам начисто?Вече два пъти я махам и инсталирам и ми връща плъгините,които ползвам както и запаметените bookmarks.

2.Опитах се да си инсталирам пакет с икони с TuneUP utilitiеs 2007,но ми изписа че за да смени абсолютно всички икони трябва да съм в safemodе и с администраторски акаунт,но като администратор не мога да ползвам програмата.

Има ли начин да мога да виждам и ползвам програмата като вляза с администраторския акаунт?

П.С. Компа го ползвам само аз има един акаунт(моя) и в сафемоде се появява плюс моя и администратор.

П.С.2 99% съм сигурен че компютъра ми е чист от вируси и всякакви malware,adware и всякакви подобни гадинки,току що привърших онлайн скан с F-Secure(старата ми любов) и WinOneCare.

Благодаря за помоща и наздраве. :beer: :beer:

Сподели другаде

Здравей!

За проблема след деинсталация на SpyWare Terminator - най-лесно ще ти е да "възстановиш" системата, както е била преди инсталацията, като използваш System Restore. За целта отваряш:

Start-->Programs-->Accessories-->System Tools-->System Restore. След като се отвори съветника System Restore избираш Restore my computer to an earlier time и кликваш на бутона Next. На следващата страница селектирай дата, на която SpyWare Terminator още не е инсталиран и продължи чрез бутона Next. Следвай инструкциите за завършване на процеса.

Сподели другаде

Систем ресторе го спирам след всяка нова инсталация,още съм новичък в исталирането на Уин и ми доставя удоволствие инсталирането му пък и известна доза гордост че мога и сам да се справя.А съм и доста внимателен (да не кажа параноичен) юзър така,че досега не съм омазвал нещата дотам че да ми липсва систем рестор.За година и половина с комп в къщи съм преинсталирал два пъти първия за спорта,а втория заради цялостен упгрейд на машината.
Сподели другаде