Angel_4eto Публикувано Септември 8, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2007 Ами да и аз това казах, но какво да се прави, голяма компания като Зайо-Байо трябва да има качествен уеб сайт. Но все пак мисля, че за 100-200 лв. някой ще ти спретне едно сайтче като този на D2 И кой е този дето ще спретне сайтчето за такава сума?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Септември 8, 2007 Report Share Публикувано Септември 8, 2007 За 100-200 лева такъв сайт като на D2? Аз определено ще напиша... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 8, 2007 Report Share Публикувано Септември 8, 2007 За 100-200 лева такъв сайт като на D2? Аз определено ще напиша... Аа... и аз мога - да брои на онче-бонче и да си избере някой Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bat-stan Публикувано Септември 13, 2007 Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Мисля че е използвано това: цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 2 хиляди лева и е правен на Web Page Maker .. тарикат При това селски тарикат "hWeb Page Maker V2 (unregistered version)".Чудно ми е "Power Designer-a Alexandar Todorov" с какъв броузер работи.Погледнал ли е как стои корпоративния сайт под ИЕ? 2000лв не е нещо ново-лудия и баницата. Мое мнение-анти сайт за съпрузите Анжела и Валентин Тодорови от Перник и тяхното чудо "Зайо Байо". Ако утре Фирма "Сани - Конс" се усети, че имало и динамични страници, представям си колко тира зрънчо ще им струва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Октомври 2, 2007 Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 При това селски тарикат "hWeb Page Maker V2 (unregistered version)".Чудно ми е "Power Designer-a Alexandar Todorov" с какъв броузер работи.Погледнал ли е как стои корпоративния сайт под ИЕ? 2000лв не е нещо ново-лудия и баницата. Мое мнение-анти сайт за съпрузите Анжела и Валентин Тодорови от Перник и тяхното чудо "Зайо Байо". Ако утре Фирма "Сани - Конс" се усети, че имало и динамични страници, представям си колко тира зрънчо ще им струва. Ахаха, това го чета вече 4 пъти и 4-те ме побърква от смях :D Абе оставете го момчето, че ми е приятел от някога, дето се вика " кой, как се уреди...". Да сте го направили вие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост