diamonds Публикувано Август 31, 2007 Report Share Публикувано Август 31, 2007 Съжалявам ако темата не е поставена на мястото си , но съм нова и се ориентирах в поставянето й до колкото можах ... Преди около месец си инсталирах този софтуер на виста ... но усещам как вече товари компютъра ми и искам да го махна . Как трябва да направя това ? На монитора си имам иконка на виста и като чукна на нея ми изписва , че мога да унинстал , но какво точно така и не можах да разбера . Моля ви , помогнете ми ... много ми се иска колкото се може по-скоро да изтрия това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 31, 2007 Report Share Публикувано Август 31, 2007 Здравей, За съжаление изобщо не е било нужно да инсталираш този софтуер, ако си с операционна система Windows Vista. Целта на програмата е да накара WindowsXP операционната система да изглежда като Vista, но само дотолкова. За да деинсталираш програмата, най-добре отвои Control Panel -> Programs and Features и там намери Vista Transformation Pack. Маркирай програмата и отгоре чукни върху бутона Uninstall (Uninstall/Change) и следвай инструкциите. Пиши какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Август 31, 2007 Author Report Share Публикувано Август 31, 2007 Всичко вече е наред ! Много ти благодаря за помощта ... Фактически всичко се махна бързичко и лесничко , но се бях разровила в един сайт и имаше някакъв коментар , че мога да махна софтуера единствено и само ако форматирам и затова реших да се допидам до по-вещи в тази сфера . Мерси още веднъж и ако друг път имам проблем с каквото и да е било се радвам , че ще има към кого да се обърна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост