Jump to content

Как да премахна Vista Transformation Pack 7

Препоръчан пост

Съжалявам ако темата не е поставена на мястото си , но съм нова и се ориентирах в поставянето й до колкото можах ...

Преди около месец си инсталирах този софтуер на виста ... но усещам как вече товари компютъра ми и искам да го махна . Как трябва да направя това ? На монитора си имам иконка на виста и като чукна на нея ми изписва , че мога да унинстал , но какво точно така и не можах да разбера .

Моля ви , помогнете ми ... много ми се иска колкото се може по-скоро да изтрия това :lookaround:

Сподели другаде

Здравей,

За съжаление изобщо не е било нужно да инсталираш този софтуер, ако си с операционна система Windows Vista. Целта на програмата е да накара WindowsXP операционната система да изглежда като Vista, но само дотолкова.

За да деинсталираш програмата, най-добре отвои Control Panel -> Programs and Features и там намери Vista Transformation Pack. Маркирай програмата и отгоре чукни върху бутона Uninstall (Uninstall/Change) и следвай инструкциите.

Пиши какво е станало.

Сподели другаде

Всичко вече е наред ! Много ти благодаря за помощта :) ... Фактически всичко се махна бързичко и лесничко , но се бях разровила в един сайт и имаше някакъв коментар , че мога да махна софтуера единствено и само ако форматирам и затова реших да се допидам до по-вещи в тази сфера . Мерси още веднъж и ако друг път имам проблем с каквото и да е било се радвам , че ще има към кого да се обърна :yes:
Сподели другаде