nikolad Публикувано Август 29, 2007 Report Share Публикувано Август 29, 2007 Днес ми се интсталираха някакви security update на уиндоус и след рестарта на машина ми изчезна welсome screen, а на негово място се появи classic logon windows, тоест дин прозорец, в който е въведено името и трябва да дам ок за да вляза в уиндоус. Направих настройките от контрол панел за начина, по който влизат потребителите но нищо. Някои може ли да ми помогне.благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 29, 2007 Report Share Публикувано Август 29, 2007 Въпрос за акаунт, ПроблемИкона на потребителяВъпрос относно два или повече акаунта на един компютърОсобеностите на Windows свързани с влизането на потребителя в систематаПолезни съвети и трикове за WindowsXPНакратко: Start -> Run... control userpasswords2 и си правиш необходимите настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolad Публикувано Август 29, 2007 Author Report Share Публикувано Август 29, 2007 мерси баце, ама може ли место да ми излиза прозореца "зареждане на личните настройки" да ми излиза windows welcome logon screen или поне знаеш ли как?благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост