coolboy Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Здравейте имам следния проблем Биоса ми е по стар от 2 години и искам да го ъпдейтна когато истегля инсталатора с ъпдейта ми се исписва това : Bios Update Failied! New BIOS is not compatible with the current system BIOS. New Bios part number doesn't match system BIOS part number. Error Code: -120 See The Help for Troubleshooting - Скрииншот : http://pic5.piczo.com/cool-site-bg/?g=44963097&cr=5 - Благодаря Предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 На страницата за поддръжка има две версии на BIOS за твоя компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Август 28, 2007 Author Report Share Публикувано Август 28, 2007 Пробвах с тях и пак сащатата работа но все пак мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 29, 2007 Report Share Публикувано Август 29, 2007 А защо не пробваш с малко по-стара версия. Все пак каза, че дъното ти е на 2 години и е възможно просто новите версии на BIOS-а да не го поддържат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Август 29, 2007 Author Report Share Публикувано Август 29, 2007 пробвах с всички възможни но не става от 2003г. от 2004г. само от тях има и всички файлове са .еxе няма ли начин да го флашна на ново биоса ми е Phoenix Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 29, 2007 Report Share Публикувано Август 29, 2007 На страницата, към която дадох връзка в предишното си мнение по темата има формуляр, чрез който можеш намериш BIOS за твоя notebook. Ето директна връзка към BIOS от 08.08.2007г.; предназначен е за Satellite A30 (PSA33E) и Satellite Pro A30 (PSA38E) (не си казал какъв модел е твоят компютър). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Август 29, 2007 Author Report Share Публикувано Август 29, 2007 Пробвах и тези не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 29, 2007 Report Share Публикувано Август 29, 2007 А защо искаш да ъпдейтнеш BIOS? Какво налага това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Август 29, 2007 Author Report Share Публикувано Август 29, 2007 Чесно казано и аз незнам какво прави но знам че трябва или да го флашна или да го ъпдейтна за да си кача Windows Vista Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 29, 2007 Report Share Публикувано Август 29, 2007 Като го флашнеш и качиш Виста дали няма да се забави доста? Има ли смисъл?Ако нямаш ресурси на системата, по-добре не се напъвай. Виж какви са минималните изисквания за Виста. Ако ги нямаш по-добре я зарежи. Иначе е мъка... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Август 29, 2007 Author Report Share Публикувано Август 29, 2007 Имам ги My Computer: HDD:80GBRAM:736CPU: Intel Celeron 2.50GhzVideo Card: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB)OS: Windows XP Media Center http://www.starcomlaptops.com.au/images/Toshiba%20A30.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Август 29, 2007 Report Share Публикувано Август 29, 2007 Здравейте имам следния проблем Биоса ми е по стар от 2 години и искам да го ъпдейтна когато истегля инсталатора с ъпдейта ми се исписва това : Bios Update Failied! New BIOS is not compatible with the current system BIOS. New Bios part number doesn't match system BIOS part number. Error Code: -120 See The Help for Troubleshooting - Скрииншот : http://pic5.piczo.com/cool-site-bg/?g=44963097&cr=5 - Благодаря Предварително Имам един въпрос, да не би да си ползвал Еверест и за това да си решил да ъпдейтваш... И второ. Ако компютъра работи, какво искаш да постигнеш с ъпдейта, както препоръчват производителите, ако нямате проблеми, не го пипайте... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Август 30, 2007 Author Report Share Публикувано Август 30, 2007 Не просто искам да кача Windows Vista Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Август 30, 2007 Report Share Публикувано Август 30, 2007 Пробвай да го флашнеш под дос, четох, че с Windows-кото приложение имало проблеми от време на време... Иначе не виждам къде те бърка биоса от качването на вистата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 31, 2007 Report Share Публикувано Август 31, 2007 Пробвах и тези не ставаКакво означава "не става"? Получаваш съобщение за грешка, инсталатора "забива", инсталатора отказва да обнови BIOS...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост