Maniaka Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 (Редактиран) Здравейте имам следния проблем с програмата Easy PHP:Пускам програмата без проблеми и ми пише,че Apache е стартирано и MYSQL е стартиран,но не мога да вляза в localhost някой може ли да ми помогне? Редактиран Август 28, 2007 от Sir William Темата е преместена в подходящия раздел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RMPG Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Как така не може да влезеш, то в случая PC-то ти е localhost? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniaka Публикувано Август 28, 2007 Author Report Share Публикувано Август 28, 2007 еми като напиша http://localhost в firefox пише,че неможе да зареди... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Ако имаш пуснат Skype - спри го и рестартирай сървъра (Easy PHP тоест). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост