N0_M0r3_Pa1N Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Свалих си уж най-новата версия от e107bg.org,преведена на български,и познайте,отварям вече готовия сайт иииии йероглифи :'( И сега какво..казват че lang файловете са написани на utf-8 а при мен излизат йероглифи..от къде тоя проблем...да не би да е от моя хост за който днес си платих Ако има някаква оправия...черпа съобщение от icn.bg(демек тези които хостват) Благодаря, че се свързахте с ICN.bg.моля опитайте с нова инсталация. Би трябвало да е наред Надявам се да съм Ви бил максимално полезен.Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас натози e-mail адрес. Yooo явно е мъка.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Дай да погледнем сайта Също така задал ли си в самото е107, че кодировката ти е UTF-8? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
N0_M0r3_Pa1N Публикувано Август 28, 2007 Author Report Share Публикувано Август 28, 2007 Благодаря за помощта..но някак си се оправих Сега ми трябва ако някой знае линк към форум за е107... Иначе ето го сайта http://musicismyfever.mp3.st/ с безплатно домейнче и платен хостинг..мед Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Error 404, явно пак си поомазал нещо е107-цата иначе до колкото помня домейните .tk са на една островна държавица и са безплатни, може да пробваш с тях Dot.tk LINK Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
N0_M0r3_Pa1N Публикувано Август 28, 2007 Author Report Share Публикувано Август 28, 2007 Че омазах..така си е..амии извендъй базата данни се изтри и само Господ знае от къде..и се върнаха старите настройки със йероглифите..но в myphp admin намерих една опция долу дето пише колация..и там се определя кодирането на базата данни(казах го супер сложно) ама май там се определя на какъв език да е..когато направих новата инсталация според мейла горе..стана.. :? сигурно там е барал хостера...ей сега го питах и ще ви кажа като получа отговор.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
N0_M0r3_Pa1N Публикувано Август 28, 2007 Author Report Share Публикувано Август 28, 2007 Ето ви и решението с кирилизацията на маймуницата надълго.Първо качете си свястна версия..по-старите версии са по-стабиляга..аз си качих 074 от дата.бг.Друго ако ви се появява маймуница единствения начин да я оправите ако влезете в myphpadmin и от там най-долу в ляво в зависимост от езика пише колация.Преди това трябва да сте създали база от данни.Препоръчително е да зададете и нов потребител и да насочите е107 да се свързва през него..това се прави още в началото като избирате mysql админ ли каквото беше.Та като сте в myphpadmin изберете колация на базата utf8_unicode_ci след това в ляво дето пише БД изберете базата данни,дайте операции, и най-долу колация изберете същата като горепосочената...това е май..от 1 ден съм в нещата а съм луд а И Линка Работи Вече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост