Maniaka Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 (Редактиран) Здравейте,можете ли да ми дадете линк към Windows media player ама не за ъпдейт ами 1-вата версия щото ми е изтрит от Рс-то Редактиран Август 28, 2007 от Sir William Непълно заглавие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Здравей!Предполагам използваш Windows XP OS. За целта първо пробвай следното нещо:1. Отвори Start-->Control Panel-->Add/Remove Programs.2. Когато се зареди модула Add/Remove Programs кликни на Аdd/Remove Windows Components.3. Увери се, че Windows Media Player е отбелязан, aко не маркирай полето за отметка пред него и кликни на бутона Next.Изчакай процеса да завърши. Сега би трябвало да имаш достъп до него, като използваш Start-->Programs. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniaka Публикувано Август 28, 2007 Author Report Share Публикувано Август 28, 2007 М беше ми отбелязън медиа плейъра,но ми го няма в старт/програми...в папката на media player-a имам само 2 папки и един файл ето имената на папките:папка - Iconsпапка - Visualizationsфайл - custsat.dllДруго нямам в папката на плейъра....хелп Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Toзи линк ще свърши ли работа?Изтегли Windows Media Player 10. (12.16 МБ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniaka Публикувано Август 28, 2007 Author Report Share Публикувано Август 28, 2007 Toзи линк ще свърши ли работа?Изтегли Windows Media Player 10. (12.16 МБ)Свалих го не става,разархивира ми некви файлове "незнайно къде" и това беше.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Ето едно решение: Windows Media Player 10 entry is missing in Add/Remove Programs, after running a registry cleaner. На английски е и съм го изпробвал, работи. Но не е за начинаещи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Заповядай:WMP 9 Final (98SE/ME/2K)WMP 9 Final (XP)WMP 10 FinalWMP 11 BetaWMP 11 Final Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 В първото съобщение по темата Maniaka търсеше линк за WMP. Но може би има по-различен проблем. По-горе линкът за изтегляне на WMP 10 не можа да му свърши работа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост