Jump to content

Как мога да огранича скоростта на теглене в utorrent 1.7.2

Препоръчан пост

Ползвам последната версия на U-торент 1.7.2 казват че била най-стабилна. Като влеза в настройките искам да огранича скоростта на сваляне и качване. Задавам му стойности 900к., давам ОК и нищо. Изобщо не реагира, дърпа си с 4000, процесора се натоварва, с други думи нищо не става. Mоля помогнете, и при вас ли е така или аз нещо бъркам?
Сподели другаде

Интересно ми е откъде го нагласяш, защото при мен си работи чудесно:

http://pics.softvisia.com/design/pics/4340/uTorrent.png

Ако го нагласяш от там, пробвай да изтеглиш наново последната версия.

Също така като чукнеш с десен бутон върху даден торент можеш да зададеш лимит на скоростта само за него:

http://pics.softvisia.com/design/pics/4340/uTorrent2.jpg

Сподели другаде

Пробвай да го намалиш на всеки торент поотделно:

Десен бутон на торента, зареден в Юторента, Properties -> и в полето "Bandwidth Settings" задаваш нужните скорости.

Или в долната част на програмата също има откъде да се намали скоростта, прилагам шотче:

http://pics.softvisia.com/design/pics/4340/utorrent3.png

Десен бутон и избираш скоростта за ограничение.

Сподели другаде

• 1 month later...

Проблема ми не е същия като на villyiv, но ползвам същата версия на utorrent и затова реших да попитам тук в тази тема.

Та въпроса ми е следния: От даден торент тегля 1,2,3 файла примерно, а останалите 10 примерно не искам в настоящия момент да ги тегля. След известно време обаче решавам че искам да изтегля и въпросните 10, които са ми останали неизтеглени. Мога ли БЕЗ да изтрия настоящата торент задача, която съществува в списъка ми, от която съм изтеглила няколко файла, да продължа да си изтегля и останалите 10 файла???

Благодаря предварително на отзовалите се ;)

Сподели другаде

Проблема ми не е същия като на villyiv, но ползвам същата версия на utorrent и затова реших да попитам тук в тази тема.

Та въпроса ми е следния: От даден торент тегля 1,2,3 файла примерно, а останалите 10 примерно не искам в настоящия момент да ги тегля. След известно време обаче решавам че искам да изтегля и въпросните 10, които са ми останали неизтеглени. Мога ли БЕЗ да изтрия настоящата торент задача, която съществува в списъка ми, от която съм изтеглила няколко файла, да продължа да си изтегля и останалите 10 файла???

Благодаря предварително на отзовалите се ;)

Маркираш торента и след това отиваш в таба "Files" ( в долната страна ), тези файлове, които не си сваляла имат "приоритет" - "скип"(прескочени).

Даваш им десен бутон и "приоритет" - "нормал" и се свалят :)

Сподели другаде