stanilabg Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Без да искам, явно, съм истрил "нещо" и ми изчезнаха механиките. Показва, че има някакъв проблем. http://img251.imageshack.us/my.php?image=2...24200709ql7.jpg Открих това, след като реших да запиша едно двд с Burn4free. Изписваше, че няма диск в механиката.Отворих Total Commander-а, и там липсваха - E; F; G (виртуална); Какво да правя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Опитай да деинсталираш софтуера за създаване на виртуални устройства, който ползваш; преди това забрани всички емулации и виртуални устройства. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Опитай с XP_CD-DVD-Fix 1.1 (6.8KB). После може да се наложи да преинсталираш програмите си за запис на дискове и емулация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Август 25, 2007 Author Report Share Публикувано Август 25, 2007 Благодаря Night_Raven. Получи се, така както предложи ти. Дори не се наложи да преинсталирам програмите за записване.Между другото, не знам дали заради това, че съм изтрил нещо, ми изчезнаха механиките или заради това, че исках да инсталирам Roxio Easy Media Creator 9® Suite (пробна версия), при което на два пъти ми изписа някаква грешка (една и съща;за съжаление не помня каква)? Мога да пробвам пак и да напиша, дори с риск пак да се развали нещо. Поне знам как да го оправя после.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост