stryper6 Публикувано Август 22, 2007 Report Share Публикувано Август 22, 2007 Вчера си преинсталирах Windows-а и започнаха да ми излизат тези съобщения:Your computer was unable to automatically configure the IP parameters forthe Network Card with the network address . The following error occurredduring configuration: The DHCP client has obtained an IP address that is already in use on the network. The local interface will be disabled until the DHCP client can obtain a new address.The system detected an address conflict for IP address with the systemhaving network hardware address . The local interface has been disabled.Нямам проблеми с нета ,но тези постоянни съобщения за грешки са доста досадни.Надявам се че някой ще ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Август 22, 2007 Report Share Публикувано Август 22, 2007 Привет, Ми я дай десен клик на Мy computer=>слет това избери от менюто menage, слез най долу където пише =>Servives And Applications кликни на плюсчето да се разшери тази опция и от там избери => Services, след това като кликнеш на Services натисни клавиш => D от клавиатурата и намери точно това DHCP client ако е на =>/ Disabled/ кликни два пъти с мишкана върху този надпис DHCP client и от падащото меню избери да е на автоматично =>/ Automatic/=После рестартирай РС - то. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stryper6 Публикувано Август 22, 2007 Author Report Share Публикувано Август 22, 2007 на Automatic e Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Август 22, 2007 Report Share Публикувано Август 22, 2007 на Automatic e Привет, По принцип автоматично ли се назначавт IP адреса на Ваща мрежа? Имаш ли защитна стена освен тази вградената под Windows ХР? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост