Jump to content

Странно поведение на Windows Vista Home Premium с звука

Tragedy

Препоръчан пост

От известно време съм с Windows Vista Home Premium и още се опитвам да се преборя с шаренията и бъговете на тази операционна система. Един от тях е много забавен - когато затворя капака на лаптопа си (TOSHIBA Satellite A200-14D), той отива в Sleep режим. Когато го отворя, за да го "събудя" понякога иконката на звука е с червено "х"-че до нея и не ми разпознава изобщо звуковата карта. Нищо не помага, пробвах да се поровя в настройките на звука - нищо, пробвах да преинсталирам драйверите - нищо, единственото решение е или да рестартирам, или да пратя компютъра отново да "спи" и после да го събудя.

Проблема е доста неприятен и изнервящ, а като вземете в предвид, че често и котарака се разхожда по клавиатурата и съответно ми праща компютъра в "спящ" режим, можете да си представите защо търся (спешна медицинска) помощ. :)))))

Благодаря на отзовалите се. :bye:

Сподели другаде

Аз съм с Toshiba Satellite A200-19L и този проблем го няма, но пред няколко дни видях, че са пуснали нови драйвери за почти всичко, пробвай да сложиш новите драйвери, пък може и да се оправи.
Сподели другаде

В интерес на истината не можах нещо да открия на страницата на Toshiba дрйвери точно за модела на лаптопа ми. Също така видях, че доста драйвери са излезли на 17 Май тази година.

Ти откъде следиш драйверите за твоя лаптоп и къде видя, че са излезли нови версии?

Благодаря

Сподели другаде