Jump to content

Скайп - проблем със свързване

Препоръчан пост

Здравейте!Имам проблем със свързването при скайп.Пробвах с различни версии, но няма промяна , не се зарежда .Възстанових си системата отпреди два дни , когато си работеше нормално - пак не стана. Моля , помогнете ми!Благодаря предварително! :'(
Сподели другаде

Здравейте на всички, имам проблем със свързването! :( От два дни вече немога да използвам програмата Skype, вече този проблем започва да ме навежда на мисълта, че явно не е някакъв мой проблем! Искам да Ви попитам всички който ще четете тази тема: - Имате ли такъв проблем? :crosseyes1:
Сподели другаде

Здравейте на всички, имам проблем със свързването! :( От два дни вече немога да използвам програмата Skype, вече този проблем започва да ме навежда на мисълта, че явно не е някакъв мой проблем! Искам да Ви попитам всички който ще четете тази тема: - Имате ли такъв проблем? :crosseyes1:

Имам абсолутно същия пробем - просто е ужасно, закрепи се за малко и пак ме изхвърля навън :crosseyes1:

затова и реших да се оплаквам и посетих страницата им - оказа се че проблема им е известен:

http://heartbeat.skype.com/2007/08/problem...kype_login.html

Това е - чакаме :)

Сподели другаде

И какво нищо повече ли неможе да направим :'( Това е гадно шправя и експерименти, сложих си няколко различни версии и си викам то може да е от версията сменях ги но уви - нищо!

Сега съм го включила и наблюдавам колко време се вписва и за колко секунси след това остава онлаин, а не В ПРОЦЕС НА СВЪРЗВАНЕ :bigdeal:

Сподели другаде

Оставила съм го включен, но вече започва да ми става неприятно - тъкво се върже и се зарадвам че ще успея да си проведа разговора, виждам отсреща няма никой и вече си мисля да се откажа и да пробвам утре :(
Сподели другаде

Няколко теми под твоята имаше друг потребители писал за същия проблем, бих те помолил да търсиш преди питаш :P

Темите са вече обединени и отговорите от предишната тема, можеш да видиш над твоя в тази тема :)

И по-специално линка, който е дал адаша :)

Да се надявам да съм бил полезен :)

Сподели другаде