Jump to content

Търся програма за правене на видео

Препоръчан пост

Здравейте.Търся програма с която да си направя видеоклипче докато играя някоия игра или по точно диабло 2 :))).Изтеглих Фрапс но с нея не ми става засича ми.Ако ми дадете линк за някоя програма с която мога да си направя клипче докато играя ще сам ви много благодарен.
Сподели другаде

Ето виж тази, проблемат е, че не мога да намеря от каде да се свали.

Все пак ето ти един сайт да го разгледаш малко.

Matrox Delivers 3-D

Добавено:

Намерих и още една, но също без линк за сваляне. :(

AIO Demo Builder

Сподели другаде

Ето виж тази, проблемат е, че не мога да намеря от каде да се свали.

Все пак ето ти един сайт да го разгледаш малко.

Matrox Delivers 3-D

Добавено:

Намерих и още една, но също без линк за сваляне. :(

AIO Demo Builder

Видях скрееншота и там има за избиране н игри ама не виждам диабло :(

Сподели другаде

Видях скрееншота и там има за избиране н игри ама не виждам диабло :(

Аз си мисля, че няма значение, че играта е няма в списака. Само трябва да се намери от къде да се свали програмата.

... Изтеглих Фрапс но с нея не ми става засича ми.

Програмата излекувал ли си е ? Защото много хора са доволни от програмата и нямат никакви проблеми с нея.

Сподели другаде

Програмата излекувал ли си е ? Защото много хора са доволни от програмата и нямат никакви проблеми с нея.

Относно фрапс На цс почти добре снима,на ЛоЛ перфектно,но на диабло не става снима с 8 фпс и по малко и засича за това търся друга програма.

Сподели другаде

Относно фрапс На цс почти добре снима,на ЛоЛ перфектно,но на диабло не става снима с 8 фпс и по малко и засича за това търся друга програма.

Друга програма поне аз много трудно ще намеря. Търсих на всякаде, просто не мога да намеря.

Пробвай да промениш настройките на програмата, просто незнам опитай нещо.

Ето ти и едно Ръководство за работа с FRAPS може да ти е от полза.

Сподели другаде

Друга програма поне аз много трудно ще намеря. Търсих на всякаде, просто не мога да намеря.

Пробвай да промениш настройките на програмата, просто незнам опитай нещо.

Ето ти и едно Ръководство за работа с FRAPS може да ти е от полза.

Мерси за раководството но сам го чел и сам сменял настроики и не става за диабло за това казах че не искам фрапс но няма нищо ще чакам това което ми трябва :)

Сподели другаде

Освен да пробваш FastCapPrо или Guncam Game Recorder. Но според мен FastCapPrо може да свърши работа. Има десетдневна пълнофункционална пробна версия. Гледам, че има снимки от игра на Blizzard. Може да нямаш проблем с Diablo II. :)
Сподели другаде

Освен да пробваш FastCapPrо или Guncam Game Recorder. Но според мен FastCapPrо може да свърши работа. Има десетдневна пълнофункционална пробна версия. Гледам, че има снимки от игра на Blizzard. Може да нямаш проблем с Diablo II. :)

Мерси за програмите,но 2-рата не знам дали може да прави клипове.АЗ поне не намерих.С първата мисля че ше стане но не мога да намеря от къде да почна да снимам :( ако мовеш да ми помогнеш ще има благодарство ;)

Сподели другаде

мисля че намерих това което ми трябва темата може да се заключи :)

Нямаме навик да заключваме темите, дори и да са приключени, защот все някой може да се сети да добави нещо или да попита в същата връзка.

Смятам, че ще е полезно и интересно за останалите участници във форума да споделиш коя програма си си харесал и защо.

Благодаря.

Сподели другаде

съгласен сам и аз да не се заключва темата :) програмата която аз намерих е GameCam тя е за правене на видеоклип докато играеш но нещо не мога да стартирам видеото :haha:
Сподели другаде

В какъв формат е изходящия клип?

значи програмата работи но не на всички игри.Мене ми трябва на диабло не не става.на цс става мисля че в зашото от началото няма реклами

Сподели другаде