JOe_ Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 Търся програма, която да отваря bci файлове.Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 Това ? ( обаче е платено ) Виж тази тази информация тук, ще ти е от полза Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOe_ Публикувано Август 15, 2007 Author Report Share Публикувано Август 15, 2007 мм това и аз го намерих ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 mm tova i az go namerih ) Еми ти като си го намерил тогава какъв ти е проблема.Неможе да разбереш как се работи с програмата? Неможе да е излекуваш? Какво? А и ще е добре да се научиш да пишеш на кирилица.Прочети Правилата на форума А ето и една алтернатива как да се научеш да пишеш на кирилицаРъководство: Регионалните и езикови настройки в Windows - как да работим с тях, Как да "кирилизираме" Windows и да пишем на Български Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOe_ Публикувано Август 15, 2007 Author Report Share Публикувано Август 15, 2007 извинявам се !ми тя тая програма е платена ........... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 извинявам се !ми тя тая програма е платена ...........Прочете си ЛС от мене и специално 2-рата забележка.И ако се беше постарал повече в тази насока, щеше да знаем, че търсиш безплатна програма за такива файлове Аз сега търса и за момента безплатен еквивалент не мога да намеря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 Намерих една и доколкото видях никаде не пишеше, че е платена.Ако искаш пробвай я.BCI Manager 2.0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOe_ Публикувано Август 15, 2007 Author Report Share Публикувано Август 15, 2007 Нещо не става или аз не мога да я подкарам. Само dat файлове ми дава да отварям. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 Нещо не става или аз не мога да я подкарам. Само dat файлове ми дава да отварям. Свалих програмата и е разгледах малко. Според мен може да отваря и .bci фаилове.Пробвай така: влизаш в програмата след това extract, и там където пише "Filename:" пишеш *.bci , и след това си намираш файла, който искаш да отвориш.Мисля, че така трябва да стане. Нямам .bci файл иначи щеше да пробвам и да ти кажа дали става. Пробвай и ми кажи какво е станало. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOe_ Публикувано Август 15, 2007 Author Report Share Публикувано Август 15, 2007 можеш ли да я инсталираш?на мен ми дава някви грешки.... а така както ми каза не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 15, 2007 Report Share Публикувано Август 15, 2007 Инсталирам си е без никакви проблеми.Каква грешка ти дава?Може ли да ми дадеш някой .bci файл за да може да пробвам да видя какво мога да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOe_ Публикувано Август 15, 2007 Author Report Share Публикувано Август 15, 2007 даи имеил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 16, 2007 Report Share Публикувано Август 16, 2007 дай имеилПрегледах тази тема -> http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=16и качи картинките с грешката някъде, за да я видим и помогнем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 16, 2007 Report Share Публикувано Август 16, 2007 даи имеил Толкова ли е трудно да влезнеш в моят профил и най-долу има едно Изпращане на e-mail, натискаш го пишеш от кой е и след това ми изпрашташ един .bci файл! Но айде, че пак нещо може да не разбереш емайла ми е : vipo92@abv.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOe_ Публикувано Август 19, 2007 Author Report Share Публикувано Август 19, 2007 хаха ми не се сетих че там го има ))ми еи сега ще ти дам ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост