ad_chaos Публикувано Август 13, 2007 Report Share Публикувано Август 13, 2007 Каква беше командата в comand prompt-a, която ти казва IP-то на компюъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 13, 2007 Report Share Публикувано Август 13, 2007 ipconfig П.п. Виж, защо съм те редактирал заглавието на темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ad_chaos Публикувано Август 13, 2007 Author Report Share Публикувано Август 13, 2007 ipconfig П.п. Виж, защо съм те редактирал заглавието на темата. днес ми е първия работен ден след почивката в Синеморец...простено ми е....нали? П.П. Да беееееее...а, аз го писах поотделно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 13, 2007 Report Share Публикувано Август 13, 2007 днес ми е първия работен ден след почивката в Синеморец...простено ми е....нали? П.П. Да беееееее...а, аз го писах поотделно...Простено ти е И сега да я запомниш тая команда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Август 13, 2007 Report Share Публикувано Август 13, 2007 Въведох тази команда, излезна ми за части от секундата черно прозорче и това беше , нищо не успях да видя За какво въобще е нужна тази команда ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 13, 2007 Report Share Публикувано Август 13, 2007 Пробвай така:Strart -> Run и пишеш cmd. После пишеш в отворилия се прозорец ipconfig. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Август 13, 2007 Report Share Публикувано Август 13, 2007 Пробвай така:Strart -> Run и пишеш cmd. После пишеш в отворилия се прозорец ipconfig. Привет, ipconfig интервал /all Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост