Jump to content

Проблем с Flex Type при опит за смяна на езика

Препоръчан пост

Нов съм в сайта и гледам, че много добре помагате на вашите посетители.

Та към молбата ми. Използвам Microsoft Windows XP 5.1 2600 Service Pack 2. Инсталирах си FlexType 2K и сменям разбира се фонетиката да пиша на кирилица, но пак пише на латиница. Сменям и копчетата да са на кирилица, но пак не става, а и не знам как да го оправя. От много от форумите съм прокуден или поне са ми забранили да пиша, докато не си оправя кирилицата. Не искам да си сменям Windows-а. Благодаря предварително.

Сподели другаде

Здравей. Направил си грешка, като си инсталирал FlexType. Windows XP си има идеална поддръжка за писане на кирилица и фонетика. За повече информация погледни тази тема: Ръководство: Регионалните и езикови настройки в Windows - как да работим с тях. Успех!
Сподели другаде

• 2 weeks later...

Аз да попитам нещо друго - можеш ли да сменяш езиците чрез чукване върху иконката на програмата в системния трей с мишката?

Иначе колегите са прави - най-бързо и лесно можеш да решиш проблемите си като инсталираш BGPhon, където има чудесна фонетична подредба.

Сподели другаде