devil_may_cry Публикувано Август 12, 2007 Report Share Публикувано Август 12, 2007 Здравейте! Да мина направо към въпроса... Търся програма за NOKIA 6131, чрез която посредством IrDA да сменям каналите на телевизор... Само съм чувал за такава програма и ми е голям мерак да я изпробвам.. Ако някой знае от къде мога да я изтегля, благодаря му предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 12, 2007 Report Share Публикувано Август 12, 2007 Доколкото си спомням, а и сега проверих в интернет NOKIA 6131 няма Symbian. Ако се лъжа ми кажи ще ти дам някои алтернативни програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Август 25, 2007 Author Report Share Публикувано Август 25, 2007 Доколкото си спомням, а и сега проверих в интернет NOKIA 6131 няма Symbian. Ако се лъжа ми кажи ще ти дам някои алтернативни програми.Ами и аз не съм сигурен... Но съм виждал описания на моя телефон като Symbian 40... Малко се обърках, защото и аз не знаех че е Symbian... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост