vbonchev Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Здравейте! Днес си купих wireless cardbus adapter "TP-LINK" и го инсталирах на комп. IBM R-40 и се опитах да си пусна нета през него,но не ми зареждаше.След като се порових в настройките на интернет връзката видях , че за да пусна нета всеки път трябва да влезна в настройки wireless networks и всеки път да маркирам use windows to configure my wireless network settings и тогава връзката се осъщесвяваше конекцията.Как тази опция да остане постоянно маркирана???Благодаря на всички които ми помогнат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Разгледай Съвети за успешна взаимопомощ и дай малко повече информация за системата. На страницата за поддръжка на TP-LINK има информация за 20-ина адаптера; няма как да знаем кой точно използваш ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Август 9, 2007 Author Report Share Публикувано Август 9, 2007 адаптера е TP-LINK TL-WN510G .Систамата ми е Windows XP -SP2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Управлението на връзката в твоя случай се осъществява от специална програма, която вероятно си инсталирал заедно с драйвера на устройството. На страница 6 от упътването за работа с TL-WN510G е описана възможността да се инсталира само драйвера на устройството, без инструмента за управление на мрежата. Опитай да инсталираш отново устройството, като първо го деинсталираш (заедно с драйвера и инструмента за управление). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Август 13, 2007 Author Report Share Публикувано Август 13, 2007 Благодаря за съдействието!!! Всичко се получи. Извинявай ,че чак сега отговарям но не бях в нета! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост