dimd Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Трябва един документ да пренеса на дискета,но FDD не се разпознава и иска някакъв формат,който обаче звучи доста неприятно за мен и не му разреших . Отваря ми прозорец "Disk is not formatted" и като му дам ОК ми дава нов:FormatSistem:FATOptions: Quick format Create am MS-DOS startup diskЗатварям го,защото не съм наясно какво трябва да се прави.От отдавна не съм ползвал флопи диска,и не знам какъв може да е проблема. Не съм преинсталирал,просто нещо се е скапало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Здравей. Вероятно дискетата, на която се опитваш да запишеш документа не е форматирана. Форматирането може да стане от посочения от теб прозорец - стандартните настроики ти вършат работа ( FATFS, Default Allocation Unit size etc..). Кликваш на бутона Start и форматирането започва, след като свърши би трябвало да имаш достъп и да може да запишеш документа. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Август 9, 2007 Author Report Share Публикувано Август 9, 2007 Да, благодаря - така стана !Поздрави ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост