cherry crush Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Здравейте.От няколко седмици при стартиране на програмата Ratio Master ми изписва следния проблем: http://img112.imageshack.us/img112/2976/untitled1re1.jpg Ще се радвам ако някой успее да намери решение на проблема, защото програмата наистина ми е много необходима :( И принципно тези съобщения ".....has encountered a problem and needs to close.We are sorry gor the inconvenience." на какво се дължат и какво означават. Благодаря! П.П Windows XP Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Пиши, че при стартирането на програмата настъпват някакви проблеми и затова се изключва. Също пиши да пратиш някакво писмо до Microsoft за да ги уведомиш за този проблем и те да се опитат да го оправят. Според мен ще е добре да изтриеш програмата от всякъде и след това пак да я инсталираш. Друго не ми идва на ум. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cherry crush Публикувано Август 8, 2007 Author Report Share Публикувано Август 8, 2007 Да, ясно ми е какво пише, но ми е чудно за причината на проблема и как се разрешават подобен тип грешки.А за преинсталирането, ами то си е от rar file-exe и се стартира, без е нужно инсталиране, иначе пробвах със всички версии на ratio master, но отново ми се появява това съобщение.Много ми е необходима програмата и не знам какво да направя....Т_TНякакви други идеи? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Поради естеството на въпроса темата се затваря. Нямам(е) намерение да помагам(е) да се извършват нежелателни и неетични действия, което в случая е симулиране на трафик към торент тракер. Това е неетично и несправедливо спрямо останалите потребители на тракера, следователно по-нататъшна помощ няма да получиш. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост