Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте.

От няколко седмици при стартиране на програмата Ratio Master ми изписва следния проблем:

http://img112.imageshack.us/img112/2976/untitled1re1.jpg

Ще се радвам ако някой успее да намери решение на проблема, защото програмата наистина ми е много необходима :(

И принципно тези съобщения ".....has encountered a problem and needs to close.We are sorry gor the inconvenience." на какво се дължат и какво означават.

Благодаря!

П.П Windows XP

Сподели другаде

Пиши, че при стартирането на програмата настъпват някакви проблеми и затова се изключва. Също пиши да пратиш някакво писмо до Microsoft за да ги уведомиш за този проблем и те да се опитат да го оправят.

Според мен ще е добре да изтриеш програмата от всякъде и след това пак да я инсталираш.

Друго не ми идва на ум.

Сподели другаде

Да, ясно ми е какво пише, но ми е чудно за причината на проблема и как се разрешават подобен тип грешки.

А за преинсталирането, ами то си е от rar file-exe и се стартира, без е нужно инсталиране, иначе пробвах със всички версии на ratio master, но отново ми се появява това съобщение.

Много ми е необходима програмата и не знам какво да направя....Т_T

Някакви други идеи?

Сподели другаде

Поради естеството на въпроса темата се затваря. Нямам(е) намерение да помагам(е) да се извършват нежелателни и неетични действия, което в случая е симулиране на трафик към торент тракер. Това е неетично и несправедливо спрямо останалите потребители на тракера, следователно по-нататъшна помощ няма да получиш.
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.
  • Създай ново...