vesodimov Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Привет на всички.С ICQ 6 съм в момента. Има нещо, което ме дразни. Когато кю-то е пуснато и някой ми пише започва да се върти иконката , която се намира в дясно до часовника. Може ли и как да се направи като старите версии - когато някой ти пише да се появява мигащо правоъгълниче в контролната лента ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Гледам че никой не отговаря, та ще изкажа само едно предположение:Не съм ползвал ICQ 6 (с 5.1 съм), но по всяка вероятност ще трябва да се върнеш на предишна версия, явно това си е в новата само и едва ли ще може да се промени лесно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Нещо и аз не можах да намеря откъде може да се промени това, което си е доста тъпичко. Все пак пуснах тема с този въпрос на сайта на ICQ и се надявам да получа отговор. Можете да следите темата на този адрес - http://www.icq.com/boards/view_messages.ph...opic_id=2574138 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 8, 2007 Author Report Share Публикувано Август 8, 2007 Благодарско, другарчета ...Ще следя и онази тема с интерес. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 31, 2007 Author Report Share Публикувано Август 31, 2007 За съжаление линкът на Tragedy води вече към друга страница ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 31, 2007 Report Share Публикувано Август 31, 2007 Оф, тея така са го променили сайта си, че направо не можеш да се оправиш в него. Гламава работа. Ще се опитам да потърся темата, но пробвах 2-3 пъти и не успях да се ориентирам :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchetolv Публикувано Септември 2, 2007 Report Share Публикувано Септември 2, 2007 С ISQ 6 съм и много се ядосвам. Не мога да вляза, акаунта си ми е същия, паролата и тя. Един ден влизам, после два не мога, върти онова цвете за свързване по два часа и не става. Инталирам, деинсталирам и пак нищо. Къде е проблема...Блягодаря Ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 3, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Лично аз виждам решение по два начина:1. Сваляш последната налична версия от официалния сайт и инсталираш.2. Инсталираш стара версия, започваща с 5.хх Ако държиш на ICQ, разбира се ... И после кажи какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchetolv Публикувано Септември 5, 2007 Report Share Публикувано Септември 5, 2007 Ами оправих се засега, но имам друг въпрос и ще ти го задам в личната кореспенденция.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост