rock1 Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 подариха ми един принтер lexmark Z 601 купих му кабел ,изтеглих му дравери но като принтирам някакъв текст излиза с червени букви знаете ли как се настройва цвета на текста,щото за първи път си имам работа с принтери и нищо не им се сещам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Доколкото съм запознат цветът на разпечатания текст зависи от цвета на набрания. Т.е. с какъвто цвят си писал с такъв ще разпечаташ. Предложение: маркирай текста, който ще печаташ, и му дай да е черен. След това пробвай да разпечаташ. Предложение 2: явно принтерът е прецакан затова ти е аванта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Попринцип vesodimov, е прав с това, че с какъвто шрифт и цвят си го написал с такъв ще ти го изкара.Но понякога на черно бялата глава и е свършила мастилото и принтера не може да изкара текста с черен цвят, в този случай той започва да използва цветната глава. В твоя случай той използва червения цвят. Моят съвет е да провериш дали имаш мастило в черно бялата глава и ако нямаш да е напълниш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост