scarflex Публикувано Август 7, 2007 Report Share Публикувано Август 7, 2007 (Редактиран) Здравейте,новия ми лаптоп(амило ли1818) дойде с инсталирана виста ,и лошото е че става да му се сложи ХП щот диска е сата и няма драйвери!Това ми докара 1000000000 проблеми на главата!)Та конкретното ми питане е някой дали е намерил решение на проблема с драйверите за УСБ кабела на Пентакс!Имам оптио С(стар но верен )и не мога да го конектна!Ако някой може да помогне ,ще ми бъда мн.бладарен! Редактиран Август 7, 2007 от Sir William Неясно и непълно заглавие. Съдържанието на темата е изключително неясно. Преместих темата в съответния форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 7, 2007 Report Share Публикувано Август 7, 2007 Не се чуди, че никой не ти отговаря до момента. Заглавието на темата и съдържанието са под всякаква критика. Ще е добре да формулираш по-ясно въпроса си. Също така е хубаво да поработиш доста с българския правопис и граматиката. Бягат ти със страшна сила...Не е зле да се запознаеш с точка 1 от правилата на форума: Писането на кирилица и грамотно (според основните правила на българския език) е задължително А дали има или няма драйвери за преносим компютър Fujitsu Siemens AMILO Li 1818, може съвсем спокойно да потърсиш. Има сервизен център на Fujitsu Siemens и телефони. Не се разбира какво точно търсиш в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост