Jump to content

Проблем със звука на един филм

Препоръчан пост

Здравейте.Имам проблем със звука на един филм.Значи пускам го през bsplayera и тръгва ама няма звук, а пък преди два дена бях го гледал и всичко си беше наред.Пуснах го през windows media player и пак същата работа-няма звук,дори и в winapa.Филма е в DVD формат.Пускам си други филми във този формат и клипчета-всичко е наред има звук.Такова чудо няма накъде.Изтегих си филма на ново,преинсталирах си bsplayera и пак не става.Незнам какво да правя.Защо няма звук.Pls ако някой може да ми помогне да пише.
Сподели другаде

През това време инсталирал ли си някакви кодеци ? Може заради това, да няма звук в момента.

Аз ти препоръчвам да инсталираш този кодек пакет - K-Lite Codec Pack *.*.* Standard и да пробваш пак и да кажеш резултата.

Можеш също да пробваш с The KMPlayer или някой DVD плеър, като: CyberLink PowerDVD или BlazeDVD.

Сподели другаде

Благодаря ти много.С DVD playerite които ми препоръча пак нямаше звук но като си инсталирах този кодек пакет стана :thumbsup: .Интересно ми е обаче защо само на този филм нямаше звук, но както и да е важното, е че се оправи.Благодаря ти още веднъж.
Сподели другаде