mishoval Публикувано Август 5, 2007 Report Share Публикувано Август 5, 2007 От повече от година използвам тази прекрасна програмка.Но от днес,по незнайна за мен причина,не мога да я стартирам-нито от шорткъта,нито от кошчето с десен бутон-прозореца се появява за секунда и изчезва.Опитах всичко,което знам-изтриване,изчистване от регистрите,нова инсталация,пробвах и с pfrtable версията-все същото.Моля, някой ако има идея какво става, да сподели.Всички други програми си работят,РС-то се държи нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 6, 2007 Report Share Публикувано Август 6, 2007 След като я стартираш така, програмата появява ли се в Task Manager? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 6, 2007 Report Share Публикувано Август 6, 2007 (Редактиран) От повече от година използвам тази прекрасна програмка.Но от днес,по незнайна за мен причина,не мога да я стартирам-нито от шорткъта,нито от кошчето с десен бутон-прозореца се появява за секунда и изчезва.Опитах всичко,което знам-изтриване,изчистване от регистрите,нова инсталация,пробвах и с pfrtable версията-все същото.Моля, някой ако има идея какво става, да сподели.Всички други програми си работят,РС-то се държи нормално. Имам малко въпроси:1. Каква опеарционна система използваш?2. Koя версия на CCleaner инсталираш (напиши номера на версията)? 3. Откъде са линковете за изтегляне на инсталационна и портативна версии на програмата?4. Има ли други приложения, които не се стартират нормално?5. Каква антивирусна програма имаш инсталирана? Добавям по-късно още едно въпросче:6. Имаш ли инсталирана друга чистачка, подобна на CCleaner. Например Disk Cleanup, WinXP Manager и подобни? Редактиран Август 6, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Август 6, 2007 Report Share Публикувано Август 6, 2007 От друг форум където е задал този въпрос разбрах че проблема му се е оправил след стартиране.Така че спокойно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Декември 4, 2007 Report Share Публикувано Декември 4, 2007 Здравейте.Програмката е много хубава, свалих си последната версия на български(v 2.03.532).Обаче след почистването ми се изтриха торент задачите в BitComet(0.96). :'( Възстанових почти всичките,ама не разбрах има ли нещо общо и ако да,в коя отметка сбърках??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2007 Report Share Публикувано Декември 4, 2007 Инсталирах CCleaner и BitComet на виртуална машина, за да пробвам, но дори и при максимални настройки за чистене задачите в BitComet си стояха там. Надали е заради CCleaner. Чистила ли си с друга програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Декември 4, 2007 Report Share Публикувано Декември 4, 2007 Пробвах да чистя с Wise Registry Cleaner и Wise Disk Cleaner , ама нещо не се справих и ги изтрих. После свалих CCleaner Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2007 Report Share Публикувано Декември 4, 2007 Е, значи е възможно някоя от тях да обърква BitComet. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Декември 4, 2007 Report Share Публикувано Декември 4, 2007 Значи повече няма да имам проблеми.Благодаря ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост