coojoe_213 Публикувано Август 5, 2007 Report Share Публикувано Август 5, 2007 Здравейте. Имам едни много хубави мои снимки, от работата, от морето, на един презаписваем диск,но компа не иска да ми ги отваря, нито копира. Предполагам че е от диска, има ли някакъв последен вариант да мога да копирам или съхраня тези снимки. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 5, 2007 Report Share Публикувано Август 5, 2007 Пробвай да пуснеш този диск на друг компютър. Има доста програми за извличане на съдържание от повредени или дефектни CD, DVD и пр.Пример: BadCopy Pro. Програмата е платена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Август 5, 2007 Author Report Share Публикувано Август 5, 2007 Благодаря за програмата повечете файлове ги оправя, но след това като натисна да видя снимката в друг формат ли е незнам, не иска да ми я отваря. Моля те обясни малко повече какво да направя. Четох, и пише това '' This folder is used by BadCopy Pro to store temporary files when recovery in progress. Files in this folder all have "BCI"extension name, which are decoded and unable to be used or open directly. Once recovery finishes, the final recovered files would be saved to "Recovered" folder instead of this folder. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 5, 2007 Report Share Публикувано Август 5, 2007 Накратко: програмата не е свършила с възстановяването. Когато приключи, трябва да ти даде възможност да избереш къде да запазиш извлечените файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Август 6, 2007 Author Report Share Публикувано Август 6, 2007 А защо изписва, че процеса е завършен успешно. Когато отида в c:/pr.files/bad copy, т.е където ми е програмата има файлове но не могат да се отворят. Ако някой има 5 мин свободно време, нека я прегледа, да пробва с един фаил и да видим как става отварянето му след това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост