Liverpool Публикувано Април 2, 2006 Report Share Публикувано Април 2, 2006 Благодаря на администраторите за бързата реакция и създаването на този форум. Това ми е вихъра B) Мерси отново! Та по темата Барса и Реал завършиха наравно в "Ел класико" Отборите на Барселона и Реал Мадрид завършиха наравно - 1:1 в класическото дерби на испанския футбол. Двубоят на "Ноу Камп" бе от 31-ия кръг на Примера дивисион.Бразилската суперзвезда на домакините Роналдиньо откри резултата в 22-ата минута от дузпа за нарушение срещу Марк ван Бомел. Три минути след гола положението на "белия балет" стана още по-тежко, когато Роберто Карлуш бе изгонен за спор с рефера. В 37-ата минута обаче Роналдо се възползва от пас на Жулио Баптища и успя да изравни. След това, до края, Реал предимно се бранеше и успя да спечели ценна точка на терена на вечния си съперник. С най-големи пропуски за каталунците се отличи Хенрик Ларсон. Равенството означава, че Барса запазва 11-те си точки преднина пред Реал във временното класиране седем кръга преди края на първенството.БГНЕС Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Април 2, 2006 Report Share Публикувано Април 2, 2006 Реал изкараха голям късмет.Второто полувреме бяха като опълченците на Шипка.Май нямаше футболист на Барса който да не пропусна.Карлуш се изложи-2 жълти картона за реплики към съдията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Април 3, 2006 Report Share Публикувано Април 3, 2006 Реал след кризата в миналият сезон още не са си стъпили на краката. Наистина това не е друг а Барса, но все пак винаги съм ги ненавиждал, защото само взимат футболисти и погубват таланта им като ги слагат на скамейката. Ако им се гледа мач ще отидат в ложата няма да седят на първият ред! И все пак дано се вдигнат на крака, защото направо ми е жал като гледам какъв футбол играят в последно време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост