danina Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Привет!Седя и си мисля за предстоящата почивка на море. В неделя заминаваме на море.Странно колко различни са предпочитанията на хората за почивка и за начини за зареждане с енергия.Аз лично предпочитам интересните места, в които кипи живот, има разнообразие от интересни места, хора и емоции. Това ме зарежда с енергия и ме разтоварва от насъбралия се стрес. Колкото по- вълнуващо е мястото, толкова по- отпочинала се чувствам. Най- сигурния начин да рухна психически е да остана на забравено от бога място, лишено от всякакви събития и емоции/ положителни разбира се/,сама. За някои е лудост, а за мен действителност. Споделете как предпочитате да почивате вие? Кое ви кара да се чувствате добре, да се зареждате с позитивна енергия и едновременно с това да релаксирате? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Аз на море ходя/их/ заради сина,иначе предпочитам планината,язовири,тишина,спокойствие/май остарявам/.За съжаление приоритет това лято е закупуване на жилище,и отпуската ми мина в куп разправии,документи и нерви,и все още не съм финализирал нещата ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 4, 2007 Report Share Публикувано Август 4, 2007 И аз като dimd предпочитам спокойствието. На морето бях от доста години по цяло лято. Е, просто и ясно защо предпочитам планината. Имаме страхотна природа. Може да е наблизо до нашия дом. Жалко, че няма велосипедни алеи в България. По шосетата е невъзможно да се движиш с колело. Пълно е с последователи на Шумахер. Иначе щеше да е по-лесно за нас, велосипедисти и пешеходци да се опазим от тази суперпопулярна напаст, наречена автомобил. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Август 4, 2007 Report Share Публикувано Август 4, 2007 Аз пък съм от хората които не почиват... или поне не и това лято.Зимата, есента и пролетта си ходя на лекции, а в момента работя на едно мъъъъничко моренце наречено басейн, но пък близо до морето и няма почивка за мен освен малко след работа, преди да се прибера вкъщи Да ви призная честно от доста време насам ми се ходи я на палатки или я просто на пикник сред природата. Да си запаля огън, да се излегна на зелената полянка на шарена сянка, да си слушам музика или още по добрата алтернатива е ако има някой китарист сред компанията... А да и да си бъбря с приятелите Но това е някъде сред далееееееечното бъдеще Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 4, 2007 Report Share Публикувано Август 4, 2007 Аз от време на време за по 2-3 дена се качвам на Балкана - Попина Лъка на 18-20 КМ от Сандански, не мога да се оплача Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Леле, това се оказа доста труден въпрос. Особено след дълбооокото ми замисляне. В крайна сметка не можах точно да отгранича кой начин за почивка предпочитам. Мнението ми се мени в зависимост от моментното ми настроение, обстоятелствата и мнението на най-скъпия ми човек . Като се има впредвид, че живея на морето, нормално е то да не ме изкушава много-много. Но все пак ходим лятото някъде "на море" , някъде различно от Варна. Харесва ми да имам какво да правя, да не скучая, да виждам и пробвам все нови и нови неща. От друга страна често ми се случва да искам спокойствие, тишина и пасивна почивка. Обожавам пикниците сред природата, особено пролетта, когато жадувам да изляза сред природата. Харесва ми да ходя за риба и на палатки, стига да не е за много дълго, защото тези полеви условия бързо започват да ме затрудняват. В крайна сметка, ако съм пред дилемата "Луксозна хотелска стая в някой красив и голям европейски град" или "Палатки сред природата" май повече ме изкушава първото. Може би защото ми е по-непознато Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Август 22, 2007 Report Share Публикувано Август 22, 2007 Определено предпочитам морето, влюбена съм в него, но не в лятното, а в зимното, онова, самотното и бурно море, когато я няма навалицата и глъчката от плажуващите. От много отдавна не съм го посещавала по това време на годината, и вече тъгувам по него, но и лятото не е за пренебрегване - все пак привечер не е такава лудница на брега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
selia Публикувано Август 23, 2007 Report Share Публикувано Август 23, 2007 Явно и аз съм към остаряващата група предпочитаща спокойствието и хладината на балкана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Предпочитам морето Вълните, слънцето, шумотевицата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост