Spursy Публикувано Август 2, 2007 Report Share Публикувано Август 2, 2007 Търся безплатни програми, които да могат да копират ДВД диск.Например един двд филм да бъде копиран (и в последствие записан) на празен двд носител 1:1 заедно със всичките менюта, звуци, субтитри и т.н. Изискването ми е програмите да са безплатни, лесни за употреба и да постигат много добри резултати (т.е. без загуба на качество). Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Като за начало - http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Може да видиш също:*VCS Copy Cat*DeepBurner Free*RipIt4Me*FairUse Light Edition*Easydivx*ISO Recorder *KFK*SizeMe*ShrinkTo5 Basic*AVS Disc Creator*BearShare Manager*Dead Disk Doctor Предпочитанията ми от този списък са за AVS Disc Creator. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Spursy Публикувано Август 6, 2007 Author Report Share Публикувано Август 6, 2007 AVS Disc Creator не е ли за запис на дискове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 6, 2007 Report Share Публикувано Август 6, 2007 Хм, да не имаш предвид обработка, компресиране и други естри? Иначе за бекъп на DVD мисля, че RipIt4Me е добър избор. Също и ShrinkTo5 basic (open source), но май отдавна няма нови версии... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Spursy Публикувано Август 6, 2007 Author Report Share Публикувано Август 6, 2007 Искам програма която просто да копира 1:1 даден двд диск. Слагам оригинален двд диск в оптичното устройство и искам да си го запиша на обикновен диск. Благодаря за помощта!Спрях се на няколко варианта. След време очаквайте статийка за това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост