hanbolo Публикувано Август 2, 2007 Report Share Публикувано Август 2, 2007 Имам ДВД записвачки Lite-ON LH 20A1P и NEC AD7170A.Проблема е следния-и двете записвачки отказват да записват DVD-R и DVD-RW.Пробвах с различни програми като Неро 7.5.9 Ашампо 7, но не става.При нерото изписва невъзможно е да започне"Disk at once",а при Ашампото -Не може да се форматира DVD ,като преди това ми изписва,че диска е ОК.Не знам дали проблема е софтуерен или е от записвачките.Надявам се някой да може да ми помогне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 2, 2007 Report Share Публикувано Август 2, 2007 Aко използваш Alcohol 120% махни отметката от меню Емулация>Игнорирай типа медия (за CD ROM и DVD ROM медиа). С благодарности на stanilabg за разрешаването на този проблем преди време. Или по-просто. Огледай как са настроени виртуализиращите CD и DVD програми, които може би имаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hanbolo Публикувано Август 9, 2007 Author Report Share Публикувано Август 9, 2007 Реших проблема. Просто инсталирах най-новите драйвери за дъното и всичко се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост