banevo Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Търся програма, с която мога да променя IP-то си. Ще можете ли да ми помогнете? :| Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 FreeProxyCCProxyXeroBank BrowserHide IPHide IP Platinum Смена IP-то в HTTP, FTP, SOCKS5, SMTP & POP email proxy, NNTP proxy. Което значи, като се шеташ по Интернет страници - най-просто обяснено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
banevo Публикувано Юли 31, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Мерси Ванка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 FreeProxyCCProxyXeroBank BrowserHide IPHide IP Platinum Смена IP-то в HTTP, FTP, SOCKS5, SMTP & POP email proxy, NNTP proxy. Което значи, като се шеташ по Интернет страници - най-просто обяснено. Страхотно, а ще ми помогнете ли да си сваля това тук... защото ми дава грешка...Всъщност при мен дава ето това! и то като се опитам да изтегля програмата!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Страхотно, а ще ми помогнете ли да си сваля това тук... защото ми дава грешка...Всъщност при мен дава ето това! и то като се опитам да изтегля програмата!!!Просто са махнали файла от официалния сайт. Защо и докога не знам. Опитай да дръпнеш от тук (793KB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Просто са махнали файла от официалния сайт. Защо и докога не знам. Опитай да дръпнеш от тук (793KB).Благодаря ти за 100-тен път И аз така си помислих!Дръпнах програмата сега да видим как се работи с нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост